FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Aivovuoto / DJ Kridlokk / Tuuttimörkö

Aivovuoto

Suomiräpin ug-mestarit saapuvat kimppakeikalle Ilosaarirockiin. Kuka tahansa kolmikosta Aivovuoto, DJ Kridlokk ja Tuuttimörkö täyttäisivät festarislotin heittämällä ihan ominkin päin, mutta Laulurinteellä saamme nauttia samalla rahalla koko sakista!

Kemmurusta tutun Jodarokin bändi Aivovuoto on noussut nopeasti yhdeksi kiinnostavimmista kotimaisista hip hop -akteista. Kovalla sykkeellä materiaalia julkaisevan kokoonpanon musiikissa soi suurkaupunkien kolkko biitti, jonka päälle Jodarok puskee Suomen kirkkaimpaan kärkeen kuuluvia riimejään. Aivovuodon ja Khidin (eli Kridlokkin) tuore split-älppäri kohosi virallisen listan kolmossijalle, joten kansan syvät rivitkin ovat ymmärtämässä Aivovuodon nerokkuuden.

Jos Aivovuoto tuottaa materiaalia vauhdilla, niin DJ Kridlokk taitaa elää valonnopeudella. Yllämainitun splitin lisäksi mies on viime vuosina julkaissut materiaalia muun muassa Eevil Stöön, RPK:n ja KC/MD Mafian kanssa ja lätkäissyt pihalle soololevyn Mutsi, jota pidetään yhtenä vuosikymmenen kovimmista hip hop -albumeista. Viiden tähden arvioita kerännyt levy revittiin käsistä ja keikkapaikat ovat täyttyneet ympäri Suomen. Kovan kolmikon täydentää omalaatuinen gangsta-häröilijä Tuuttimörkö, jonka esikoisalbumi On totta debytoi sekin listakolmosena. Murisevat biitit ja härmäläinen amerikanmeinki pitää huolen siitä, että Tuuttiksen keikalla yleisö viihtyy.


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni