FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Elastinen

Elastinen

Onko Elastinen tulevan kesän suurin kotimainen artisti? Se ei ole kaukana. Koko kansan suosioon ponnahtaneen miehen energisyys ja meininki ovat vertaansa vailla. Hymy korvissa ja käsipaino liikkeessä Elastinen on painanut urallaan eteenpäin jo 18-vuotiaasta lähtien. Mies tunnetaan Suomen virallisen hymypojan lisäksi suomiräpin pioneeribändin Fintelligensin jäsenenä, yhdessä räppäri Iso-H:n kanssa.

Nykyisin Elastinen, eli Kimmo Laiho lienee jo tunnetumpi soolourastaan kuin Fintelligentsistä. Viimeistään keväällä 2015 ilmestyvä viides sooloalbumin tulee räjäyttämään Elastisen kotimaisten supertähtien harvalukuiselle taivaalle. Levyn ensimmäinen single Eteen ja ylös tiivistää Elastisen elämänasenteen: periksi ei anneta, kaikki on mahdollista ja unelmat ovat saavutettavissa.

Tuoreella singlellä Elastisen musiikki soi orgaanisena, basso lätkii ja torvet raikaavat. Kesällä mies kiertääkin bändin kanssa, joten luvassa on entistäkin energisempi ja mukaansatempaavampi setti. Oman musiikkiuransa lisäksi Elastinen on myös tuottanut musiikkia muille artisteille ja toimii myös levy-yhtiö Rähinä Recordsin toimitusjohtajana. Ja on joku hänet saattanut bongata myös televisiosta. Koittakaapa perässä!

Elastiselta ei todellakaan puutu energiaa ja se näkyy myös hänen keikoillaan. Räppärin meno ja meininki lavalla vetää väsyneimmänkin festarilaisen suun väkisin hymyyn.


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni