FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Haloo Helsinki!

Haloo Helsinki!

Nuoresta iästään huolimatta helsinkiläinen Haloo Helsinki! on jo Ilosaarirockin veteraani. Sitten viime kesän on ehtinyt tapahtua paljon – bändi julkaisi viidennen studioalbuminsa Kiitos ei ole kirosana, jota myytiin jo ensimmäisellä myyntiviikollaan platinalevyn verran, ja soittolistojen kärkeen pompanneen hittisinglen Beibi. Ei sillä että bändiltä hittejä olisi puuttunut aiemminkaan. Maailman toisella puolen, Huuda!, Vapaus käteen jää, Jos mun pokka pettää, Maailma on tehty meitä varten... Viimeistään tässä vaiheessa alkaa olla turvallista sanoa, että Haloo Helsinki! on tullut jäädäkseen.

Suomessa ei ole montaa bändiä, jotka kykenevät halutessaan soittamaan kokonaisen festarikeikan pelkkiä hittejä. Tähän kun lisää faktan, ettei yhtye ole ollut kasassa vielä edes kymmentä vuotta, aletaan olla käsittämättömän suorituksen äärellä. Nyt jos koskaan on oikea aika tulla tarkistamaan omin silmin mistä kaikki kuhina oikein johtuu.

Laulaja Elli Haloossa Haloo Helsingillä on yksi suomalaisen pop-kentän karismaattisimmista keulakuvista. Mikäli bändin aiemmista esiintymisistä Laulurinteellä voi mitään ennustaa, tulee tämänkin kesäinen keikka jäämään historiankirjoihin hurmaavana kansanjuhlana. Yhteislaulun ystävä tietää mihin kulkunsa suunnata.


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni