FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Mäkki / Adi L Hasla / Kube

Mäkki / Adi L Hasla / Kube

Suomiräpin nuoret toivot Mäkki, Adi L Hasla ja Kube saapuvat Ilosaarirockiin kimppakeikalle ja silloin kannattaa teljetä tyttäret jalasta kiinni kammarin nurkkaan. Muuten se on menoa, jossa menee sekaisin pää ja lantio!

Virolaissyntyinen Mäkki tuli tunnetuksi versioillaan hiteistä Levikset repee ja Salil eka salil vika. Laival eka laival vika levisi verkossa kulovalkean lailla ja toi miehen nimen räppifanien huulille. Myöhemmin Mäkin suosio on kasvanut biiseillä Pahat pimut, Dippaa ja Grilli kuumana. Ensimmäinen kokopitkä Ihan pomona ilmestyy alkuvuodesta.

Jyväskyläläinen Adi L Hasla iskeytyi tajuntaan kovaan suosioon nousseella biisillään Hyi (jossa toki myös Mäkki vieraili). Tammikuussa julkaistu single Flipperi jytää Tippa-T:n mieleen tuovalla trap-soundilla ja lupaa suuria Adin tulevalta debyyttilevyltä. Kolmikon täydentää Kube, jonka kakkosalbumi Flow tärähti Homma menee alas -hitin avustamana albumilistan kympiksi.

Kaikilta kolmelta nuorelta urholta ilmestyy albumit keväällä ja alkuhaisujen perusteella tulossa on vuoden 2015 tuoreinta räpsoundia. Pistäkää nimet ylös, näitä kavereita viedään kohta ja lujaa!


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni