FIEN
EST. 1971

Ilosaarirock Joensuu 17.–19.7.2015

Putro Parvella

Putro Parvella

Lauantaina 18.7. Ilosaarirockin Tähtiteltassa koetaan jotain ainutlaatuista. Lauluntekijä Samuli Putron kesän ainoa esiintyminen tulee olemaan tapaus, josta puhutaan pitkään. Putro Parvella on paljon enemmän kuin puolihumalainen festarikeikka. Luvassa on elämys, joka koskettaa syvältä ja tatuoituu muistoihin.

Putro Parvella on terävästi lavastettu ja valaistu konsertti, jonka voi kokea vain Ilosaarirockissa. Putron kanssa lavalle nousee Joensuun kaupunginorkesteri, jota johtaa uuden aallon legenda Yari. Yari vastaa myös laulujen sovituksista. Konsertin ohjelmisto koostuu Putron mieliä liikuttaneista kappaleista, jotka saavat ensiesityksensä orkestroituina versioina.

Pidä huoli, että olet paikalla. Tätä et pääse kokemaan missään muualla.

Lavastus: Panu Kontkanen
Valaisu: Miika Riikonen
Sähköiset äänet: Mara Salminen
Musiikin sovitus ja orkesterin johto: Yari
Orkesteri: Joensuun kaupunginorkesteri
Laulu: Samuli Putro

Toivotan onnea teille heinäkuussa syntyneet. Toivotan onnea teille rekkakuskien vaimot. Toivotan onnea teille terälehdet, jotka kukastaan irtoavat ja lentävät ilmassa niin, että mekkoon pukeutunut nuori nainen pysähtyy ja jää keskelle pihaa teitä katsomaan. On lämmin ilta ja huolia nolla.

Toivotan onnea teille likaiset patsaat ja toivotan onnea teille pariskunnat. Toivotan onnea teidän tuleville lapsille ja toivotan onnea sille automatkalle, jonka teette Euroopan halki ajassa, joka on tyystin erilainen kuin aikamme juuri tässä. Se mitä liikkuvan auton ikkunasta näette, on peltoja, vuoria, laaksoja, viljeltyä maata, sisääntuloväyliä, kaupunkeja, ohikiitäviä autoja ja taivasta, joka ei kauaa pysy samanlaisena.


—Samuli Putro


< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: if.kcoriraasoli@ofni