Ilosaarirock • Joensuu 15.–17.7.2016


Ajankohtaista

16.1.2017

Ilosaarirock muuttuu kolmipäiväiseksi

Kesän paras viikonloppu kestää kolme päivää! Ilosaarirock järjestetään kesällä 2017 kolmipäiväisenä, eli festivaali kestää perjantaista sunnuntaihin 14. – 16. heinäkuuta. Uudistuksen myötä myös perjantaina nähdään artisteja kaikilla festivaalialueen esiintymislavoilla. Tarjolla siis kolme päivää täyttä festarihurmosta!

Ensimmäiset artistit julkaistaan maanantaina 23.1. Julkaisua ennen on viikon ajan myynnissä kolmen päivän "sika säkissä" -lippuja, hinta alkaen 115 euroa (23.1. alkaen 129€). Sika säkissä -lippuja myyvät Lippu.fi, Tiketti ja Joensuussa Levy-Eskot.

Olisipa jo heinäkuu, rok rok!


18.7.2016

Kiitos ihanat!

Ilosaarirock 2016 kiittää kaikkia teitä 54 500 ihmistä, jotka teitte viikonlopusta kesän, jollei koko vuoden parhaan! Seuraavan kerran näemme 14. - 16.7.2017. Rok rok!


14.7.2016

Passenger (UK) saapuu Ilosaarirockiin!

Let Her Go -jättihitistä tunnettu brittiläinen sooloartisti Passenger saapuu Ilosaarirockiin pikakiinnityksellä Ellie Gouldingin peruttua keikkansa sairastapauksen vuoksi. Brittiläinen Passenger yhdistelee musiikissaan folkia ja brittiläistä laulelmaa. Passenger on esiintynyt usein yhdessä kollegansa Ed Sheeranin kanssa, johon häntä usein verrataan.

Passenger esiintyy Ilosaarirockin päälavalla lauantaina 16.7. kello 20:30. Tämän myötä Antti Tuisku siirtyy lauantain viimeiseksi esiintyjäksi. Antti Tuisku esiintyy päälavalla lauantaina kello 23:30.


12.7.2016

Ellie Goulding perui tulevat keikkansa, mukaan lukien Ilosaarirockin

Ellie Goulding on perunut tulevat keikkansa terveyssyistä, valitettavasti mukana on myös esiintyminen Ilosaarirockissa. Etsimme kuumeisesti uutta esiintyjää lauantaille. Olemme hyvin pahoillamme muutoksesta ja toivomme Ellielle pikaista paranemista. Palautteesta pyydämme olemaan yhteydessä osoitteeseen pop@ilosaarirock.fi.


22.6.2016

Robert Pehrsson's Humbucker peruuntui

Robert Pehrsson's Humbuckerin keikka Ilosaarirockin perjantain Töminä-klubilla on peruuntunut aikataulusyistä johtuen. Pehrssonin paikkaajaksi saapuu erikoiskeikan soittava punkrock-ryhmä Anal Thunder feat. Kaikka & Hyrde, joten luvassa on taatusti mielenkiintoista nähtävää ja kuultavaa!


31.5.2016

Lataa Ilosaarirockin mobiiliopas

Ilosaarirockin perinteinen mobiiliopas on nyt ladattavissa yleisimpiin älypuhelimiin (Android, iOS ja Windows Phone). Lue lisää ja lataa opas.


9.5.2016

Ohjelma valmis ja aikataulut julki!

Ilosaarirockin uusia artisteja ovat metalcore-yhtye Bury Tomorrow (UK), Viikate, Kotiteollisuus, Nikke Ankara, Yona, K-X-P, Motions, LEO, Sebastian Leino ja Kaukolasipartio. Myös Rentodiscossa on tarjolla kansainvälistä soundia, esiintymässä on mm. dj-setin pyöräyttävä hollantilainen Kraak & Smaak ja saksalainen FX Farmer Funkanomics-triosta.

Tutustu ohjelmaan ja soittoaikatauluihin. Enää pari kuukautta ja kesän paras viikonloppu on taas täällä, rok rok!


6.5.2016

Snoozy-mobiilihotelleja Ilosaarirockiin!

Maailman megafestareilta tutut mobiilihotellit saapuvat kesällä Ilosaarirockiin! Viihtyisissä, ilmatäytteisissä huoneissa voit majoittua rauhallisesti ja siististi keskellä kiihkeää festarihumua. Huoneissa on sängyt, USB-virta ja sähkölukko.

Niittyleirinnässä sijaitseviin huoneisiin mahtuu 2-4 henkeä. Mobiiihotellit tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 9.5. klo 9. Huoneita on rajoitettu määrä, joten ole nopea!


4.4.2016

Ilosaarirockin vapaaehtoishaku käynnissä

Ilosaarirockin vapaaehtoishaku on käynnissä. Täytä hakemus vaikka jo tänään! Lisätietoa vapaaehtoistyöstä ja hakulomake löydät täältä.


1.4.2016

Töminän ohjelma julki

Ilosaarirockin avaavalle vaihtoehtomusiikin Töminä-klubille saapuvat Robert Pehrsson's Humbucker (SWE), Teksti-TV 666, Kumikameli, The Mutants, Kesä, Kohti Tuhoa, Särkyneet ja Rusto. Töminä järjestetään festarialueella pe 15.7. Liput ennakkoon vain 10€. Töminä-klubi on Ravi- ja Niittyleirinnän asukkaille ilmainen. Edullista vai? No eipä!


22.3.2016

Big band -jazzia ja lisää progea

Pääsiäisen kunniaksi muutama uusi artisti kattaukseen; bigbandräpin ykköskokoonpano Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, progehörhöilyn mestari Saimaa, kuulaankaunis Scandinavian Music Group sekä vaihtoehtoisen hip hopin sankarit Ruger Hauer feat. Regina ja Paperi T

Kesä lähenee ja kainalot hikoaa, rok rok!


15.3.2016

Propagandhi (CAN) yksinoikeudella Euroopassa

Kanadalainen punkrocklegenda Propagandhi saapuu Ilosaarirockiin kesän ainoalle Euroopan keikalleen! Hardcorea ja metallisävyjä sekoittava, poliittisista teksteistään tunnettu yhtye katkaisee keikkataukonsa soittaakseen Laulurinteellä.

Muita uusia Ilosaari-kiinnityksiä ovat viime vuoden kovimpiin kuuluvan rocklevyn julkaissut Frank Carter & The Rattlesnakes, progerockia soittava Haken (UK) sekä kotimaiset Tryer, Juice Normaali, Musta Risti ja Lopunajan mies. Lisää ohjelmassa luvassa pian, rok rok!


13.2.2016

Yli 30 artistia julki!

Sulon päivä toi Ilosaarirockiin yli 30 uutta artistia! Laulurinteellä nähdään heinäkuussa mm. supersuosittu Ellie Goulding, metalliyhtyeet Paradise Lost ja TesseracT, grime-tähti Skepta ja brittitulokas Wolf Alice. Kotimaisella osastolla tarjolla on monipuolinen kattaus Antti Tuiskusta Amorphikseen ja Tippa-T:stä Tähtiporttiin.

Julkistuksen myötä myyntiin tulivat myös päiväliput sekä majoitukset. Ja mikä parasta, lippujen hinnat eivät nousseet yhtään viime kesästä!

Lisää uutisia kevään mittaan, rok rok!


Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: