Joensuu 15.–17.7.2016

Majoitus

Festivaalialueen vieressä on kaksi Ilosaarirockin virallista leirintäaluetta: Niitty- ja Ravileirintä. Liput leirintäalueille voi ostaa Tiketistä. Alueille pääsevät vain festivaalin asiakkaat. Ilosaarirockin leirintäalueiden asiakkaat pääsevät ilmaiseksi perjantain Töminä-klubille.

Niittyleirintä

Niittyleirintä on Ilosaarirockin tasokkaampi ja rauhallisempi leirintäalue. Niittyleirinnän vihernurmelle otetaan viikonlopun ajaksi rajoitettu määrä telttailijoita. Niittyleirinnästä löytyy runsaasti vessoja ja vesipisteitä ja alueella on panostettu siisteyteen.

Niittyleirinnän lounge palvelee alueen majoittujia. Loungesta löytyy loikoilutilaa ja kännykänlatauspisteet. Alueella on kyläkauppa, josta voi hankkia syötävää ja juotavaa pahimman nälän ja janon selättämiseksi. Alueelta löytyy myös nuotiopaikka. Suihkut sijaitsevat aivan Niittyleirinnän vieressä sijaitsevalla Kuntokeitaalla. Niittyleirinnän asiakkaat pääsevät käymään suihkussa veloituksetta. Niittyleirinnän asiakkaat pääsevät kulkemaan myös Ravileirintään.

Niittyleirintä on avoinna perjantaista 15.7. maanantaihin 18.7. Niittyleirinnän majoituksen voit ostaa ennakkoon Tiketistä. Majoitushinta pe–ma 45 € / hlö (30.6. saakka) ja 55 € / hlö (1.7. alkaen sekä portilta).

Snoozy-mobiilihotelli

Snoozy Kesän uutuus on ensimmäistä kertaa Suomessa tarjolla oleva Snoozy-mobiilihotelli. Siisteissä ja viihtyisissä huoneissa majoittuu 2–4 henkeä. Huoneissa on sängyt, USB-virta ja sähkölukko. Huoneet sijaitsevat Ilosaarirockin rauhallisessa ja palveluiltaan laadukkaassa Niittyleirinnässä, aivan festivaalialueen vieressä.

Snoozy Snoozyssa pääset nauttimaan festaritunnelmasta yöpyen rauhallisissa huoneissa. Maailman festareilla mobiilihotellit myydään ensimmäisinä loppuun, joten suosittelemme olemaan ajoissa liikenteessä. Huoneita on rajoitettu määrä.

Mobiilihotellit ovat myynnissä Tiketissä.

Ravileirintä

Ravileirintä on legenda johon joko ihastuu tai vihastuu. Yöt pyritään pyhittämään nukkumiseen, mutta muuten alueella vallitsee railakas festaripöhinä torstai-illasta maanantaiaamuun asti. Siitä pitävät huolen alueen tuhannet majoittujat.

Ravileirinnästä löytyy vessoja, vesipisteitä, nuotiopaikka ja ruokamyyntipiste. Lisäksi sisääntuloportin luona on kioski, josta saa virvokkeita, kahvia ja pientä syötävää. Kioskin luona on myös oleskelutila, jossa on kännykänlatausmahdollisuus. Ravileirinnästä johtaa portti suoraan festivaalialueelle. Ravileirinnän rannekkeella ei pääse Niittyleirintään. Suihkut löytyvät Kuntokeitaalta ja uimahalli Vesikosta.

Ravileirintä on avoinna torstaista 14.7. maanantaihin 18.7. Ravileirinnän majoituksen voit ostaa ennakkoon Tiketistä. Majoitushinta to–ma 30 € / hlö (30.6. saakka) ja 40 € / hlö (1.7. alkaen sekä portilta).

Matkailuajoneuvot

Matkailuajoneuvoalue sijaitsee Ravileirinnässä, aivan telttailualueen vieressä. Matkailuajoneuvopaikat myydään ennakkoon ja mikäli paikkoja jää, niitä saa ostaa myös portilta. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä eikä niihin sisälly sähköä.

Muut lähialueen matkailuajoneuvoalueet sijaitsevat Jokiasemalla ja Holiday Linnunlahdessa. Yöpyminen muissa kuin matkailuajoneuvoksi rekisteröidyissä autoissa on kielletty. Yöpyminen muualla kuin matkailuajoneuvoille varatuilla alueilla on kielletty.

Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisen majoittujan tulee maksaa henkilökohtainen majoittumismaksu.

Varaa matkailuajoneuvopaikka ennakkoon Tiketistä. Matkailuajoneuvopaikka maksaa ennakkoon 36 € + henkilökohtainen leirintämaksu. Portilta ostettuna, jos paikkoja on jäljellä, hinta on 46 € + henkilökohtainen leirintämaksu.

Yleisinfo Ravi- ja Niittyleirinnästä

  • Leirintäalueet ovat auki 24 h avaamishetkestä sulkemiseen. Henkilökunta on paikalla koko ajan palvelemassa asiakkaitamme.
  • Leirintäalueet on tarkoitettu ainoastaan Ilosaarirockin asiakkaille, eli majoittujalla tulee olla Ilosaarirockin festivaali- ja/tai klubiranneke
  • Leirintäalueet ovat ikärajattomia eli alueelle pääsevät majoittumaan myös alaikäiset
  • Leirintäalueen asiakkaat pääsevät ilmaiseksi perjantain Töminä-klubille
  • Festivaali- ja klubiliput tulee vaihtaa rannekkeisiin leirinnän portilla kun kirjaudut sisään leirintäalueelle
  • Asiakkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi leirintäalueilla noudatetaan järjestäjän ja viranomaisten laatimia sääntöjä muun muassa tulentekoon ja telttojen turvaväleihin liittyen. Lisäksi alueille ei saa tuoda huonekaluja ja vaarallisia esineitä.
  • Tuo mukanasi ne asiat, mitkä jaksat maanantaiaamuna kantaa pois
  • Leirintäalueilla on mahdollisuus kierrättää jätteet

Suihkut

Suihkut löytyvät Kuntokeitaalta ja virkistysuimala Vesikosta. Ilosaarirockin rannekkeella pääsee Vesikkoon uimaan ja suihkuun hintaan 4€. Vesikko on auki perjantaina klo 6:00–20:30, lauantaina ja sunnuntaina klo 10–17 ja maanantaina klo 6:00–20:30. Myös Niittyleirinnän vieressä sijaitsevalla Kuntokeitaalla pääsee suihkuun viikonlopun aikana pe klo 8–22 ja la & su klo 8–23. Suihkukäynti 3€. Kuntokeitaan suihkut ovat ilmaisia Niittyleirinnän asiakkaille.

Koulumajoitus

Katto pään päälle ja alle pehmoinen patja? Silloin oiva valinta on Ilosaarirockin koulumajoitus, joka sijaitsee alle kilometrin päässä festarialueelta. Koulumajoitus aukeaa perjantaina 15.7. klo 14 ja sulkeutuu maanantaina 18.7. klo 12. Voit varata majoituksen yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi yöksi. Majoituksen vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Majoitushintaan sisältyy patja ja suihku. Lisäksi majoitustiloista löytyy kahvila ja maksullinen narikka, jotka ovat auki ympäri vuorokauden. Kahvilassa myydään maukasta aamiaista lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina.

Rautatieaseman ja Laulurinteen välillä liikennöivät rokkibussit pysähtyvät koulumajoituksen kohdalla perjantaina sekä lauantaina aamupäivällä.

Koulumajoitus on tarkoitettu vain Ilosaarirockin asiakkaille, joten varaudu esittämään festivaali- tai klubilippusi tai -rannekkeesi paikalle saapuessasi. Koulumajoitus on ikärajaton ja majoitukseen pääsee majoittumaan myös alaikäiset. Sisäänkirjautuminen majoitukseen tapahtuu Lyseon lukiolla osoitteessa Koskikatu 8. Koulumajoituksen vastuullinen järjestäjä Mutalan Riento.

Koulumajoituksen lähistöllä on rajoitettu määrä autopaikkoja.

Varaa koulumajoitus Tiketistä.

Koulumajoituksen hinta ennakkoon 30.6. saakka 18 € / 1 yö, 30 € / 2 yötä, 40 € / 3 yötä.

Koulumajoituksen hinta 1.7. alkaen ja portilta 20 € / 1 yö, 35 € / 2 yötä, 45 € / 3 yötä.

Holiday Linnunlahti

Holiday Linnunlahti on Joensuun kaupungin virallinen leirintäalue, joka sijaitsee Laulurinteen vieressä. Leirintäalueella on mahdollisuus huoneisto-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen.

Lisätietoja ja varaukset:
www.linnunlahti.fi

Joensuun hotellit

Kaupungin hotellit täyttyvät nopeasti Ilosaarirockin ajaksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Yhteystiedot hotelleihin ja muihin lähialueen majoitusmahdollisuuksiin löytyvät osoitteesta www.visitkarelia.fi.

< takaisin infon etusivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: