Joensuu 15.–17.7.2016

Saapuminen

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä (Linnunlahdentie 3), joka sijaitsee noin kilometrin päässä Joensuun torilta.

Junat

Juniin lisätään Ilosaarirockin ajaksi vaunuja. Hinnat ja aikataulut löydät osoitteesta www.vr.fi. Helsinkistä Joensuuhun ja takaisin pääsee myös VR:n festarijunalla. Juna lähtee Helsingistä perjantaina 15.7. klo 8:22 ja on perillä Joensuussa klo 13:46. Takaisin juna lähtee maanantaiyöllä klo 02:00 saapuen Helsinkiin klo 7:58. Lisätietoja festarijunasta: www.vr.fi.

Bussikuljetukset ja kimppakyydit

Useat yhdistykset ja matkanjärjestäjät tekevät bussimatkoja Ilosaarirockiin. Lisätietoja bussikuljetuksista kerätään kevään aikana näille sivuille. Katso myös www.onnibus.com ja www.matkahuolto.fi.

Näiden sivujen keskustelupalstalta löytyy järjestämö-osio, jonka kautta joka vuosi sadat rokkivieraat sopivat kimppakyydeistä Ilosaarirockiin ja takaisin. Kyytejä voi myös huhuilla Ilosaarirockin Facebook-eventissa.

Aseistakieltäytyjäliitto järjestää perinteisen bussimatkan Ilosaarirockiin (Helsinki–Joensuu–Helsinki). Lisätietoja: www.akl-web.fi

Matkakeisari.fi hintavertailupalvelusta voit tarkistaa junien sekä bussien hinnat ja aikataulut Joensuuhun:

Rokkibussilla pääsee rautatieasemalta festivaalialueelle

Ilmaiset Rokkibussit liikennöivät perjantaina ja lauantai-aamupäivän aikana rautatieasemalta festivaalialueelle ja sunnuntaina festivaalialueelta takaisin asemalle. Perjantaina ja lauantaina bussit pysähtyvät myös koulumajoituksessa. Rokkibussit lähtevät rautatieasemalta junien saavuttua ja bussien täytyttyä.

Ilosaarirockin aikana Tiedepuiston edessä toimii myös tilapäinen taksitolppa. Taksin puhelinnumero on 0601 10100.

Parkkialueet autoille

Festivaalialueen vieressä sijaitsee kaksi maksullista parkkialuetta. Vartioitu Hallitien parkkitalo sijaitsee pääportin vieressä. Taloon voi pysäköidä perjantaina klo 24 mennessä. Autoa ei voi siirtää pois viikonlopun aikana vaan vasta sunnuntai-iltana tai maanantaina. Autolla pääsee käymään lauantaina ja sunnuntaina klo 10–16 välisenä aikana. Parkkimaksu maksetaan lähtiessä parkkitalon maksuautomaateille perjantaina saatua parkkilippua vastaan. Parkkitalosta vastaa Joensuun Pysäköinti Oy.

Ravi- ja Niittyleirinnän parkkialueet ovat käytössä torstaista klo 18 maanantaihin klo 12 asti.

Leirintöjen parkkialueet ovat maksullisia. Paikan voi ostaa ennakkoon Tiketin kautta (16,50 €) tai portilta (20 €). Näiden parkkialueiden järjestelyistä vastaa Ilosaarirock. Autopaikkoja on rajoitetusti. Ajoneuvoissa yöpyminen on kielletty. Laulurinteen alueen lähikaduilla on Ilosaarirock-viikonloppuna tilapäisiä pysäköintikieltoja. Älä hanki sakkoja, noudata kieltoja. Pysäköintiä valvoo järjestyksenvalvojien lisäksi poliisi ja pysäköinninvalvojat.

Pyöräparkki palvelee festivaaliviikonloppuna

Valvottu pyöräparkki sijaitsee festivaalin pääportin ja jäähallin vieressä Pyöräparkki on avoinna perjantaina klo 16:00–02:30, lauantaina klo 11–02 ja sunnuntaina klo 11–02. Polkupyörän jättäminen parkkiin maksaa 2 € / kerta. Muista noutaa pyöräsi ajoissa ennen parkin sulkemisaikaa. Suosittelemme saapumaan paikalle jalan tai pyörällä!

< takaisin infon etusivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: