Joensuu 15.–17.7.2016

Frank Carter & The Rattlesnakes (UK)

Frank Carter & The Rattlesnakes

Ilouutisia punkrockin ja hardcoren ystäville – Gallows-solisti Frank Carter tuo uuden yhtyeensä Suomeen ja Ilosaarirockiin. Luvassa on juhlapäivä kaikille vihaista ja verevää rock'n'rollia rakastaville!

Frank Carter & The Rattlesnakes julkaisi debyyttialbuminsa Blossom viime vuonna. Kyseessä on helposti yksi kuluneen vuoden parhaista rocklevyistä. Lähin vertailukohta lienee paluun tehnyt Refused, mutta The Rattlesnakes soi ruotsalaiskollegoitaan vapautuneemmin. Carterin biisit ovat äkäisiä ja aggressiivisia, mutta bändin soitosta löytyy huomattavasti enemmän sävyjä kuin keskiverrosta nykyrockista tai hardcoresta.

The Rattlesnakesin biisit ovat tarttuvia, ne rokkaavat ja groovaavat ilmavasti menettämättä yhtään päällekäyvyyttään ja turpaanvetävyyttään. Bändin soitossa on voimaa, jollaista harvalla nykyalbumilla kuuluu. Tässä on menty asenne edellä eikä kompressoreja olla käännetty radioystävällisiksi. Musiikki potkii. Odottakaa vaan, kun nämä hurjat nousevat lavalle. Silloin ei säästy kukaan!

< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: