Joensuu 15.–17.7.2016

J. Karjalainen

J. Karjalainen

Kuvittele mielessäsi kesän paras hetki. Sopivasti paahtava aurinko, hattaraista yläpilveä, maailmaa syleilevä festarihönö, just ne mahtavimmat tyypit vierellä ja J. Karjalainen lavalla laulamassa Hölmöä nuorta sydäntä. Voiko elämä olla parempaa?

J. Karjalaisen paluu rystybanjon maailmasta klassisen suomirockin pariin on ollut viime vuosien hienoimpia uutisia kotimaisella musakentällä. Karjalainen on julkaissut Lännen-Jukan vuosien jälkeen kaksi loistavaa albumia, jotka ovat pitäneet sisällään tulevia klassikoita, kuten Mennyt mies, Riisinjyvä, Stindebinde ja Koska taas nähdä sut saan? Ja miettikääpä niitä aiempia biisejä, kenellä muulla on ladata pöytään tuollainen määrä ikivihreitä?

J. Karjalaisen musiikissa haisee sielu ja lämpö. Kokenut bändi soittaa selkäytimestään lauluja, jotka tuntuvat olleen olemassa aina. Vaatii poikkeuksellista lahjakkuutta ja paneutumista, että kykenee välittämään tunteita kuten Karjalainen kumppaneineen. Olkaamme kiitollisia, että J. Karjalainen on jälleen keskuudessamme.

< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: