Joensuu 15.–17.7.2016

Tähtiportti

Tähtiportti

Pidätkö tarttuvista popmelodioista, rakkauslauluista ja akustisista kitaroista? Jos vastasit kyllä, pysy poissa Tähtiportin keikalta!

Tähtiportti on okkultistista analogielektroa soittava kokoonpano, jonka musiikki ei ole missään mielessä mukavaa eikä helposti lähestyttävää. Silti jo tieto bändin ensimmäisestä julkaisusta sähköisti hämärämmän musiikin fanit. Tähtiportin kokoonpano onkin todella kiinnostava. Solisti, tai lausuja, Alber Witchfinder on tuttu doom-yhtye Reverend Bizarren keulilta, Vilunki 3000, Stiletti-Ana ja Randy Barracuda taas ovat kaikki kotimaisen vaihtoehtoisen elektromusiikin suuruuksia. Viimeksi mainittu tunnetaan nykyisin myös toimittaja Perttu Häkkisenä.

Tähtiportin luoma musiikki on sairaalloista ja pelottavaa, se kumpuaa uponneen Atlantiksen synkistä syvyyksistä. Bändin lyriikat ovat silkkaa salatietoa, jota Witchfinder messuaa oktaaverin läpi hypnoottisen biitin tahdissa. Tähtiportin keikka on kokemus, jota voi suositella vain harvoille. Kuulutko sinä joukkoon?

< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: