Joensuu 15.–17.7.2016

Wolf Alice (UK)

Wolf Alice

Pohjois-Lontoosta ponnistavan Wolf Alicen musiikki on omaperäinen yhdistelmä grungea ja The xx -tunnelmia. Bändi on porskuttanut eteenpäin tiukkaan bändisoittoon ja autotallirockia taidokkaasti innovoiviin sävellyksiin nojaten, joista tuorein taidonnäyte on viime vuoden kesäkuussa julkaistu debyyttialbumi My Love Is Cool. Albumi täytti valtavaksi ladatatut odotukset ja keikkui tukevasti kotimaansa musiikkimedian listaamien viime vuoden parhaimpien levyjen joukossa. Suosio on ulottunut myös Suomeen, sillä nähtiinpä bändi Soundin lukijaäänestyksessä vuoden parhaimpien tulokkaiden listalla.

Wolf Alice on tehnyt kotiläksynsä ja osoittaa, kuinka 1990-luvulla syntynyt sukupolvi kykenee jatkamaan ja uudentamaan upealla pieteetillä särökitaroiden ja tyylikkäästi omaa latuaan kulkevien alternative-jättien perinnettä. Bändin musiikki pulppuaa nuoruuden intoa, kuitenkin äärimmäisen ammattimaisin ottein toteutettuna – se on räiskyvää, hurmaavaa, eikä sitä tunnu pitelevän mikään.

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Wolf Alice tarjoilee taatusti valloittavan sekoituksen raikkaita, rouheita ja viehkeitä indierock-veisuja keskellä vilkkainta festaripöhinää. Bändi on kovassa nosteessa oleva tulevaisuuden tähti, joka tulee loistamaan Laulurinteellä kirkkaana. Älä jätä tätä välistä!

< takaisin ohjelmasivulle

Joensuun Popmuusikot ry · PL 240 · 80101 Joensuu       Kysy rokista: