Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017


Ajankohtaista

17.7.2017

Kiitos rakkaat!

Kaikki kaunis loppuu aikanaan ja niin myös Ilosaarirock 2017 on ohitse. Meitä juhli Laulurinteellä yhteensä ennätykselliset 67 000 ihmistä!

Kiitos teille kaikille, jotka teitte tästä kesän parhaan viikonlopun. Nähdään taas 13. - 15.7.2018, rok rok!


16.7.2017

Sunnuntai loppuunmyyty

Sunnuntain liput on myyty loppuun. Erinomaista festivaalipäivää kaikille!


15.7.2017

Lauantai loppuunmyyty!

Ilosaarirockin lauantai on loppuunmyyty! Lippuja ei saa enää mistään myyntipisteestä. Sunnuntain lippuja on vielä myynnissä joitakin satoja. Suosittelemme ostamaan liput pikaisesti.29.6.2017

Naku-uinnin MM-yritys!

Ilosaarirockissa yritetään rikkoa lauantaina 15.7. voimassa oleva naku-uinnin maailmanennätys! Tempauksen järjestävät yhteistyössä Radio Rock ja Ilosaarirock. Kyseessän on virallinen Guinnessin maailmanennätysyritys, joten nyt jos koskaan on mahdollista saada nimi historiaan! Lue lisää Radio Rockin sivuilta.


28.6.2017

Alueohjelma julki

Ilosaarirockin festivaali- ja leirintäalueilla on huiman paljon ohjelmaa myös esiintymislavojen ulkopuolella. Tarjolla on mm. sirkusta, stand upia, Juustodiscoa, festarimäkihyppyä, nimmareita ja SUP-lautailua. Tutustu alueohjelmaan täällä.

24.3.2017

Soundi-lavan artistikattaus julki

Tuoretta kotimaista musiikkia esittelevälle Soundi-lavalle saapuvat Negatiiviset Nuoret, Perikato, Younghearted, Vapaa Maa, Vesta, Ghost World, Kauriinmetsästäjät, Litku Klemetti & Tuntematon numero, Cityman, VITOS, The Holy ja Elias Gould.

– Soundi-lavan tausta-ajatus on esitellä vuoden kiinnostavimmat tuoreet artistit. Musatyylillä ei ole väliä, kunhan se musa on hyvää. Tässä on meidän näkemys bändeistä, jotka on syytä nähdä kesällä 2017, kertoo Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.

Lisää julkistuksia on tulossa pikapuoliin, rok rok!


23.2.2017

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus Ilosaarirockiin

Helmikuun suurin rock-uutinen on Trio Niskalaukauksen paluu esiintymislavoille! Suomen menestyneimpiin raskaan rockin yhtyeisiin kuuluva kokoonpano pani pillit pussiin vuonna 2004, takanaan kulta- ja platinalevyjä, Emma-palkintoja ja valtavia yleisömeriä.

Kesällä 2017 Niskalaukaus tekee valittuja festivaalikeikkoja ja saapuu myös Ilosaarirockiin lauantaina 15.7. Tätä on odotettu, nyrkit pystyyn!


16.2.2017

Brittitähdet Rag'n'Bone Man ja Snakehips Ilosaarirockiin

Seuraavaksi brittisuperähdeksi veikkailtu laulaja-lauluntekijä Rag'n'Bone Man (UK) sekä kovassa nosteessa oleva elektronisen musiikin duo Snakehips (UK) saapuvat Ilosaarirockiin!

Soulia, bluesia ja hip hopia sekoittava Rag'n'Bone Man tunnetaan megahitistä Human ja miehelle on soviteltu brittimediassa jo Adelen manttelia seuraavana suurnimenä. Snakehips on kerännyt satoja miljoonia kuunteluita All My Friends-, Don't Leave- ja Cruel-sinkuillaan. Ihanaa saada tulevaisuuden supertähdet Laulurinteelle!


25.1.2017

Ultra Bra esiintyy Ilosaarirockissa!

Kuusitoista vuotta sitten uransa lopettanut kotimaisen musiikin mammutti Ultra Bra palaa kesällä esiintymislavoille kolmen festivaalikeikan ajaksi. Viimeinen näistä tapahtuu Ilosaarirockissa sunnuntaina 16.7. Luvassa on vuosikymmenen comeback, jota ei yksinkertaisesti voi jättää väliin!

Katso sunnuntaina ohjelma ja hanki lippusi ennen kuin loppuvat!


23.1.2017

Yli 30 artistia julki!

Kesällä 2017 Ilosaarirockissa nähdään ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvat vaihtoehtorockin legenda Pixies (USA) ja garagerock-duo Royal Blood (UK), Grammy-voittaja Imagine Dragons (USA), paluun tehnyt The Hellacopters (SWE), huippusuosittu (DEN), electro swingin pioneeri Parov Stelar (AUT), indierockin mestari Mew (DEN), punk-kaahaajat Millencolin (SWE) ja Zeke (USA) sekä ankara progemetallisti Leprous (NOR).

Kuolonmetallisuuruus Insomnium soittaa festarilla palkitun Winter's Gate -albumin yhdessä Joensuun kaupunginorkesterin kanssa. Tämä konsertti on kuultavissa ainoastaan Ilosaarirockissa. Kotimaisista artisteista Laulurinteellä nähdään mm. Haloo Helsinki!, Vesala, Disco Ensemble, Sonata Arctica, Jenni Vartiainen, Huoratron, Oranssi Pazuzu, MC Taakibörsta ja kymmeniä muita. Katso julkaistu ohjelma täältä.

Kaikki Ilosaarirockin lipputyypit ovat julkaisun myötä myynnissä. Lisää artistiuutisia luvassa jo keskiviikkona 25.1. Rok rok!


Ilosaarirock