Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Majoitus

Festivaalialueen vieressä on kaksi Ilosaarirockin virallista leirintäaluetta: Niitty- ja Ravileirintä. Liput leirintäalueille tulevat myyntiin kevään aikana. Alueille pääsevät vain festivaalin asiakkaat.

Niittyleirintä

Niittyleirintä on Ilosaarirockin tasokkaampi ja rauhallisempi leirintäalue. Niittyleirinnän vihernurmelle otetaan viikonlopun ajaksi rajoitettu määrä telttailijoita. Niittyleirinnästä löytyy runsaasti vessoja ja vesipisteitä. Alueella on panostettu siisteyteen ja palveluiden laatuun rennosta festarifiiliksestä tinkimättä.

Niittyleirinnän lounge palvelee alueen majoittujia. Loungesta löytyy loikoilutilaa ja kännykänlatauspisteet. Alueella on kyläkauppa, josta voi hankkia syötävää ja juotavaa pahimman nälän ja janon selättämiseksi. Alueelta löytyy myös nuotiopaikka. Suihkut sijaitsevat aivan Niittyleirinnän vieressä sijaitsevalla Kuntokeitaalla. Niittyleirinnän asiakkaat pääsevät käymään suihkussa veloituksetta. Niittyleirinnän asiakkaat pääsevät kulkemaan myös Ravileirintään.

Niittyleirintä on avoinna perjantaista 14.7. klo 12 maanantaihin 17.7. klo 12 asti. Niittyleirintä on auki ympäri vuorokauden, joten voit saapua leirintäalueelle mihin aikaan haluat. Maanantaina leirintävieraita aletaan herätellä viimeistään klo 10, jotta alue saadaan tyhjäksi ajoissa.

Ennakkohinta 48,50€ 30.6. saakka, 58,50€ 1.7. alkaen sekä portilta. Niittyleirinnän ennakkoliput ovat myynnissä täällä.

Ravileirintä

Ravileirintä on legenda johon joko ihastuu tai vihastuu. Yöt pyritään pyhittämään nukkumiseen, mutta muuten alueella vallitsee railakas festaripöhinä torstai-illasta maanantaiaamuun asti. Siitä pitävät huolen alueen tuhannet majoittujat ja värikäs ohjelma, jotka takaavat täysivaltaisen festarikokemuksen.

Ravileirinnän lounge-teltta palvelee majoittujia ympäri vuorokauden. Loungeen voit tulla lataamaan itsesi ja kännykkäsi akut, nauttien samalla teltan ohjelmatarjonnasta.

Ravileirinnästä löytyy vessoja, vesipisteitä, nuotiopaikka ja ruokamyyntipiste. Lisäksi sisääntuloportin luona on kioski, josta saa virvokkeita, kahvia ja pientä syötävää. Ravileirinnästä johtaa täysi-ikäisille portti suoraan festivaalialueen Metellilavan anniskelualueelle. Ravileirinnän rannekkeella ei pääse Niittyleirintään. Suihkut löytyvät Kuntokeitaalta ja uimahalli Vesikosta.

Ravileirintä on avoinna torstaista 13.7. klo 18 maanantaihin 17.7. klo 12 asti. Ravileirintä on auki ympäri vuorokauden, joten voit saapua leirintäalueelle mihin aikaan haluat. Maanantaina leirintävieraita aletaan herätellä viimeistään klo 10, jotta alue saadaan tyhjäksi ajoissa.

Ennakkohinta 33,50€ 30.6. saakka, 43,50€ 1.7. alkaen sekä portilta. Ravileirinnän ennakkoliput ovat myynnissä täällä.

Matkailuajoneuvot

Matkailuajoneuvoalue sijaitsee Ravileirinnässä, aivan telttailualueen vieressä. Matkailuajoneuvopaikat myydään ennakkoon ja mikäli paikkoja jää, niitä saa ostaa myös portilta. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä eikä niihin sisälly sähköä.

Muut lähialueen matkailuajoneuvoalueet sijaitsevat Jokiasemalla ja Holiday Linnunlahdessa. Yöpyminen muissa kuin matkailuajoneuvoksi rekisteröidyissä autoissa on kielletty. Yöpyminen muualla kuin matkailuajoneuvoille varatuilla alueilla on kielletty.

Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee maksaa henkilökohtainen majoittumismaksu.

Varaa matkailuajoneuvopaikka ennakkoon: Lippu.fi. Matkailuajoneuvopaikka maksaa ennakkoon 39,50€ + henkilökohtainen leirintämaksu. 1.7. alkaen ja portilta ostettuna, jos paikkoja on jäljellä, hinta on 49,50€ + henkilökohtainen leirintämaksu.

Yleisinfo Ravi- ja Niittyleirinnästä

  • Leirintäalueet ovat auki 24 h avaamishetkestä sulkemiseen. Henkilökunta on paikalla koko ajan palvelemassa asiakkaitamme.
  • Leirintäalueet on tarkoitettu ainoastaan Ilosaarirockin asiakkaille, eli majoittujalla tulee olla Ilosaarirockin festivaaliranneke. Liput tulee vaihtaa rannekkeisiin leirinnän portilla kun kirjaudut sisään leirintäalueelle.
  • Leirintäalueet ovat ikärajattomia eli alueelle pääsevät majoittumaan myös alaikäiset
  • Asiakkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi leirintäalueilla noudatetaan järjestäjän ja viranomaisten laatimia sääntöjä muun muassa tulentekoon ja telttojen turvaväleihin liittyen. Lisäksi alueille ei saa tuoda huonekaluja ja vaarallisia esineitä.
  • Tuo mukanasi ne asiat, mitkä jaksat maanantaiaamuna kantaa pois
  • Leirintäalueilla on mahdollisuus kierrättää jätteet

Leirintäalueiden järjestelyt

Festivaalialueen tavoin vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen leirintäalueille on kielletty. Myös grillien, sohvien ja muiden isojen huonekalujen tuominen alueelle on kielletty. Leirintäalueet ovat majoittumista ja nukkumista varten, joten toisia häiritsevä toiminta, kuten roskapönttöjen rummuttaminen, ei ole sallittua. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa alueilta henkilöt, jotka eivät noudata järjestäjien antamia ohjeita. Turvallisuussyistä teltan välimatkan toiseen telttaan tulee olla vähintään 1 metri.

Puolijoukkueteltoille on varattu leirinnästä oma alue. Leirintäoppaat ohjaavat ja auttavat myös näiden telttojen sijoittamisessa. Puolijoukkueteltan väli toiseen telttaan tulee olla vähintään 4 metriä. Paviljonkien tuominen alueelle on sallittua. Turvallisuussyistä paviljongeissa ei saa olla seiniä. Paviljongin ja teltan turvavälin täytyy olla 1 metri. Telttojen yhdistäminen paviljongilla, pressulla tai muulla vastaavalla on paloturvallisuussyistä kielletty.

Suihkut

Suihkut löytyvät Kuntokeitaalta ja virkistysuimala Vesikosta. Ilosaarirockin rannekkeella pääsee Vesikkoon uimaan ja suihkuun hintaan 4€. Vesikko on auki perjantaina klo 6–20, lauantaina ja sunnuntaina klo 10–17 ja maanantaina klo 6:00–20:30. Myös Niittyleirinnän vieressä sijaitsevalla Kuntokeitaalla pääsee suihkuun viikonlopun aikana pe klo 8–22 ja la–su klo 8–23. Suihkukäynti 3€. Kuntokeitaan suihkut ovat ilmaisia Niittyleirinnän asiakkaille.

Koulumajoitus

Ilosaarirockin koulumajoitus sijaitsee alle kilometrin päässä festarialueelta. Koulumajoituksessa voi nukkua sisätiloissa yhteisissä koululuokissa ja -saleissa. Koulumajoitus aukeaa perjantaina 14.7. klo 14 ja sulkeutuu maanantaina 17.7. klo 12. Voit varata majoituksen yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi yöksi. Majoituksen vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Majoitushintaan sisältyy patja ja suihku. Lisäksi majoitustiloista löytyy kahvila ja maksullinen narikka, jotka ovat auki ympäri vuorokauden. Kahvilassa myydään maukasta aamiaista.

Rautatieaseman ja Laulurinteen välillä liikennöivät rokkibussit pysähtyvät koulumajoituksen kohdalla perjantaina sekä lauantaina aamupäivällä.

Koulumajoitus on tarkoitettu vain Ilosaarirockin asiakkaille, joten varaudu esittämään festivaalilippusi tai -rannekkeesi paikalle saapuessasi. Koulumajoitus on ikärajaton ja majoitukseen pääsee majoittumaan myös alaikäiset. Sisäänkirjautuminen majoitukseen tapahtuu Lyseon Lukiolla osoitteessa Koskikatu 8. Koulumajoituksen vastuullinen järjestäjä on Liiga-Riento.

Koulumajoituksen hinta ennakkoon 30.6. saakka 20€ / 1 yö, 33,50€ / 2 yötä, 43,50€ / 3 yötä.

Koulumajoituksen hinta 1.7. alkaen ja portilta 23,50€ / 1 yö, 38,50€ / 2 yötä, 48,50€ / 3 yötä.

Koulumajoituksen ennakkoliput ovat myynnissä täällä.

Holiday Linnunlahti

Holiday Linnunlahti on Joensuun kaupungin virallinen leirintäalue, joka sijaitsee Laulurinteen vieressä. Leirintäalueella on mahdollisuus huoneisto-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen.

Lisätietoja ja varaukset:
www.linnunlahti.fi

Joensuun hotellit

Kaupungin hotellit täyttyvät nopeasti Ilosaarirockin ajaksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Yhteystiedot hotelleihin ja muihin lähialueen majoitusmahdollisuuksiin löytyvät osoitteesta www.visitkarelia.fi.

< takaisin infon etusivulle

Ilosaarirock