Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Saapuminen

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä (Linnunlahdentie 3), joka sijaitsee noin kilometrin päässä Joensuun torilta.

Junat

Juniin on lisätty Ilosaarirockin ajaksi vaunuja. VR järjestää myös ylimääräisen yöjunavuoron Ilosaarirockista Helsinkiin sunnuntaina festivaalin päätyttyä. Katso hinnat ja aikataulut www.vr.fi.

Bussikuljetukset ja kimppakyydit

Bussiaikataulut Joensuuhun löytyvät osoitteista www.onnibus.com ja www.matkahuolto.fi.

Näiden sivujen keskustelupalstalta löytyy lähempänä kesää järjestämö-osio, jonka kautta joka vuosi sadat rokkivieraat sopivat kimppakyydeistä Ilosaarirockiin ja takaisin. Kyytejä voi myös huhuilla Ilosaarirockin Facebook-eventissa.

Aseistakieltäytyjäliitto järjestää perinteisen bussimatkan Helsingistä Ilosaarirockiin. Lisätietoja: www.akl-web.fi

Rotos ry järjestää bussimatkan Oulusta Ilosaarirockiin. Lisätietoja: www.rotos.fi.

Kolin taksipalvelu kuljettaa festarikansaa välillä Koli–Joensuu useamman kerran päivässä. Lisätietoja: www.kolintaksi.fi/kimppakyyti.

Rokkibussilla pääsee rautatieasemalta festivaalialueelle

Ilmaiset Rokkibussit liikennöivät perjantaina ja lauantai-aamupäivän aikana rautatieasemalta festivaalialueelle ja sunnuntaina festivaalialueelta takaisin asemalle. Perjantaina ja lauantaina bussit pysähtyvät myös koulumajoituksessa. Rokkibussit lähtevät rautatieasemalta junien saavuttua ja bussien täytyttyä.

Ilosaarirockin aikana Tiedepuiston edessä toimii myös tilapäinen taksitolppa. Taksin puhelinnumero on 0601 10100.

Parkkialueet autoille

Festivaalialueen vieressä sijaitsee kaksi maksullista parkkialuetta. Vartioitu Hallitien parkkitalo sijaitsee pääportin vieressä. Autoa ei voi siirtää pois viikonlopun aikana vaan vasta sunnuntai-iltana tai maanantaina. Autolla pääsee käymään lauantaina ja sunnuntaina klo 10–16 välisenä aikana. Parkkimaksu maksetaan lähtiessä parkkitalon maksuautomaateille perjantaina saatua parkkilippua vastaan. Parkkitalosta vastaa Joensuun Pysäköinti Oy.

Ravi- ja Niittyleirinnän parkkialueet ovat käytössä torstaista klo 18 maanantaihin klo 12 asti. Leirintöjen parkkialueet ovat maksullisia. Paikan voi ostaa ennakkoon Lippu.fi:n kautta (19,50€) tai portilta (25€). Näiden parkkialueiden järjestelyistä vastaa Ilosaarirock. Autopaikkoja on rajoitetusti. Ajoneuvoissa yöpyminen on kielletty. Laulurinteen alueen lähikaduilla on Ilosaarirock-viikonloppuna tilapäisiä pysäköintikieltoja. Älä hanki sakkoja, noudata kieltoja. Pysäköintiä valvoo järjestyksenvalvojien lisäksi poliisi ja pysäköinninvalvojat.

Pyöräparkki palvelee festivaaliviikonloppuna

Festivaalialueen vieressä on valvottu pyöräparkki. Pyöräparkki on avoinna perjantaina klo 15:00–02:30, lauantaina klo 11–02 ja sunnuntaina klo 11–02. Polkupyörän jättäminen parkkiin maksaa 2€ / kerta. Muista noutaa pyöräsi ajoissa ennen parkin sulkemisaikaa. Suosittelemme saapumaan paikalle jalan tai pyörällä!

< takaisin infon etusivulle

Ilosaarirock