Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Media

Hyvä mediaväki ja vieraat,

tälle sivulle päivitetään vuoden 2017 Ilosaarirockin lehdistötiedotteet, kuvamateriaali sekä mediaa koskeva yleinen info. Lähempänä kesää löydät täältä myös artistien yhteyshenkilöt haastattelupyyntöjä varten ja tarkemmat festivaaliohjeet medialle.

Ilosaarirockia koskevat haastattelupyynnöt:
Petri Varis, puh. 044 293 6889,
Yleiset yhteydenotot mediaa koskien:

Painokelpoiset pressikuvat Ilosaarirockista ja festivaalin artisteista löydät täältä.

Akkreditointi

Ilosaarirockin akkreditointi on päättynyt. Hakijoille ilmoitetaan päätöksistä sähköpostitse 5.7. mennessä. Mikäli et ole 6.7. mennessä minkäänlaista vastausta, voit tiedustella asiaa osoitteesta

Check in -piste

Akkreditoidut otetaan vastaan keskiviikosta 12.7. sunnuntaihin 16.7. check in -pisteellä, joka sijaitsee jäähallin aulassa.

Check in -piste

Check in on avoinna seuraavasti:
Keskiviikkona 12.7. klo 12–17
Torstaina 13.7. klo 12–18
Perjantaina 14.7. klo 10–21
Lauantaina 15.7. klo 10–18
Sunnuntaina 16.7. klo 10–16

Tietoa Ilosaarirockin majoittumisesta ja mm. majoitushinnastot löydät info-sivuilta. Huom. Ravi- ja Niittyleirintään päästäksesi tarvitset passin ja rannekkeen.

Liikkuminen festivaalialueen läheisyydessä on sujuvampaa ilman autoa. Tarvittaessa voit käyttää Ilosaarirockin maksullisia pysäköintialueita. Tietoa liikennejärjestelyistä ja pysäköinnistä löydät info-sivuilta.

Mediakeitaan sijainti ja palvelut

Mediakeidas-lehdistökeskus sijaitsee Lounge-teltan takana, joka sijaitsee Tähtiteltan läheisellä nurmialueella. Keidas on avoinna perjantaina klo 16–23, lauantaina klo 12–23 ja sunnuntaina klo 12–23. Mediakeitaalla voit käydä työtehtävien merkeissä tai vaikka hengähtämässä festivaalin lomassa.

Keitaalla käytössäsi on kolme tietokonetta, läppäripaikkoja, Internet-yhteys sekä monitoimitulostin. Tietokoneet ovat varattu pääasiassa juttujen kirjoittamiseen. Tarvittaessa myös kuvaajat voivat käyttää tietokoneita kuvien siirtoon. Mikäli tarvitset joitakin lisälaitteita, ota yhteys Mediakeitaan henkilökuntaan etukäteen.

Mediakeidasta isännöi Jouni Tirri
email:
puh. 050 336 0195

Haastattelupyynnöt ja artistialue

Tarvittaessa Mediakeitaan henkilökunta välittää pyyntöjä artisteille eteenpäin, haastattelupyynnöt tulee lähettää kuitenkin hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Backstagen artistialueille median edustajilla ei ole suoraa pääsyä. Haastattelut kannattaa sopia esimerkiksi VIP-telttaan tai Mediakeitaan haastattelupisteelle. Mediakeitaan henkilökunta pystyy kuitenkin tarvittaessa saattamaan haastattelijoita myös artistialueille.

Haastatteluaikojen ja -paikkojen sopimisessa Mediakeitaan henkilökunta auttaa kaikin mahdollisin tavoin.

Rokkipressi ja muuta infoa

Ilosaarirockia koskeva informaatio päivitetään Mediakeitaan ilmoitustaululle ja Ilosaarirockin www-sivujen media-osioon. Yleistä infoa niin Ilosaarirockista, Joensuun Popmuusikoista kuin Joensuun kaupungista saat Mediakeitaalta. Ennakkoinformaatiota löydät Ilosaarirockin verkkosivuilta.

Ilosaarirock