Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Kasa uusia artisteja Ilosaarirockiin

Lehdistötiedote 24.3.2017

Heinäkuussa järjestettävä Joensuun Ilosaarirock paljasti tänään vaihtoehtomusiikkiin keskittyvän Soundi-lavan artistikattauksen. Lavalla kuullaan viikonlopun aikana laaja kattaus ajankohtaista suomalaista musiikkia hardcore-punkista elektromaalailuun ja moderneihin lauluntekijöihin.

– Soundi-lavan tausta-ajatus on esitellä vuoden kiinnostavimmat tuoreet artistit. Musatyylillä ei ole väliä, kunhan se musa on hyvää. Ongelma tuon lavan buukkauksessa on valinnanvaikeus, kotimaisella musiikilla menee tällä hetkellä todella hyvin ja kiinnostavia artisteja on pilvin pimein. Tässä on meidän näkemys bändeistä, jotka on syytä nähdä kesällä 2017, kertoo Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ilosaarirockin Soundi-lavalla esiintyvät ylistetty laulaja-lauluntekijä Litku Klemetti & Tuntematon Numero, punkryhmät Vapaa Maa ja Perikato, elektronista indiepoppia esittävät Kauriinmetsästäjät ja Younghearted, kovassa nosteessa olevat laulajat Vesta ja Elias Gould, indiediscon uudelle vuosituhannelle päivittävä Cityman, mahtipontista stadionrockia esittävä The Holy, indiesurinan suurlupaus Ghost World, räppiä ja punkkia sekoittava Negatiiviset Nuoret sekä uusi joensuulainen hip hop -lupaus VITOS.

Ilosaarirockissa esiintyvät myös muun muassa Imagine Dragons (USA), Rag'n'Bone Man (UK), The Hellacopters (SWE), Pixies (USA), Royal Blood (UK), (DEN), Parov Stelar (AUT), Mew (DEN), Snakehips (UK), Millencolin (SWE), Zeke (USA), Leprous (NOR), Ultra Bra, Haloo Helsinki!, JVG, Vesala, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Insomnium & Joensuun kaupunginorkesteri ja Huoratron.

Ilosaarirock järjestetään 14. – 16. heinäkuuta Joensuun Laulurinteellä. Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä. Ilosaarirockin järjestää elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry.

Haastattelut: Promoottori Panu Hattunen, puh. 050 506 7405,

< takaisin mediasivulle

Ilosaarirock