Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Snakehipsin keikka Ilosaarirockissa peruuntui, tilalle Nothing But Thieves (UK)

Lehdistötiedote 3.7.2017

Brittiläisen DJ-duo Snakehipsin esiintyminen Joensuun Ilosaarirockissa peruuntui aikataulusyistä johtuen. Tilalle saapuu niin ikään brittiläinen, intohimoista modernia kitararockia soittava Nothing But Thieves.

Syksyllä toisen albuminsa julkaiseva Nothing But Thieves edustaa kitararockin uutta aaltoa. Yhtyettä on verrattu muun muassa Foalsiin, Museen, Arcade Fireen ja Twenty One Pilotsiin, joiden kanssa Nothing But Thieves on esiintynyt. Bändi julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2015 ja se nousi Britannian listan kärkikymmenikköön.

– Nothing But Thieves on yhtye, jota ollaan seurattu jo tovi ja on mahtavaa, että keikka onnistui näin nopealla aikataululla. Bändi on erinomainen esimerkki siitä, että kitaramusa on tekemässä paluuta. Bändin seuraava levy voi hyvinkin olla todellinen läpimurto, toteaa Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Nothing But Thieves on julkaissut tulevalta albumiltaan singlen Amsterdam, joka on soinut myös Suomessa YleX:n viikon tehona. Yhtye esiintyy Ilosaarirockin Tähtiteltassa lauantaina 15.7. Ilosaarirockin lippuja myyvät Lippu.fi ja Tiketti.

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 14. – 16.7.2017. Festivaalilla esiintyvät muun muassa Imagine Dragons, The Hellacopters, Pixies, Rag'n'Bone Man, , Mew, Ultra Bra, Parov Stelar, Haloo Helsinki! ja Leprous. Tapahtuman järjestää elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry.

Painokelpoiset pressikuvat: www.ilosaarirock.fi/2017/media/pressikuvat

Haastattelut: Promoottori Panu Hattunen, puh. 050 506 7405,

< takaisin mediasivulle

Ilosaarirock