Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Evelina

Evelina

Suomen oma Rihanna on täällä!

Vuonna 2015 havahduttiin ihmettelemään hunajaisella äänellään tarttuvia kappaleita laulavan ja tyylillään lumoavan Evelinan olemassaoloon. Vaikka Evelina asteli parrasvaloihin Voice of Finlandin ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2012, ei hänen kohdallaan voida puhua tavanomaisesta talent-ohjelman tuotoksesta.

Evelina kuuluu uuteen, nousevaan suomalaisten naisten vahvaan joukkoon, joka tekee häpeilemättömän tyylikkäästi sen mitä miehet ovat saaneet tehdä jo vuosikausia: laulaa vähän riettaasti ja juuri sopivan rohkeasti niistä asioista, joita naiset eivät saisi ääneen sanoa.

Ellei nimi Evelina sano sinulle mitään, olet varmasti törmännyt hänen vaikuttavaan ääneensä sellaisten hittibiisien myötä kuin Honey, Sireenit ja Sushi. Näistä ensimmäinen on muun muassa myynyt tuplaplatinaa ja viime vuonna ilmestynyt debyyttialbumi 24K debytoi Suomen virallisen listan kolmannella sijalla. Kysesssä ei olekaan mikä tahansa levy, vaan 24K teki suomalaisen äänilevyn historiaa: ensimmäistä kertaa ensijulkaisu möi platinaa jo ennen sen ilmestymistä. Omien hittibiisien nikkaroimisen ja ahkeran keikkailun lomassa Evelina on ehtinyt vierailemaan myös esimerkiksi Robinin, Cheekin ja JVG:n biiseillä.

Evelinan ura on vasta alussa ja taivaskaan ei ole rajana. Missä sinä olit kun Evelina esiintyi Rokissa vuonna 2017?

< takaisin ohjelmasivulle

Ilosaarirock