Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Imagine Dragons (USA)

Imagine Dragons

Imagine Dragons palaa Ilosaarirockiin! Las Vegasin vaihtoehtorock-suuruus nousi jenkkirockin kuumimmaksi nimeksi heti debyyttilevyllään Night Visions. Albumi pamahti Billboardin listakakkoseksi, sinkkulohkaisu Radioactive voitti Grammyn ja valittiin Rolling Stone -lehdessä vuoden parhaaksi rockbiisiksi, erilaisia palkintoja ja tunnustuksia sateli ja bändi riensi yli kaksi vuotta kestäneelle maailmankiertueelle, joka vieraili myös Laulurinteellä vuonna 2013.

Imagine Dragonsin musiikki on polttavan intohimoista, upean nostattavaa ja häpeilemättömän suureellista. Monipuolisesti eri tyylilajeissa ajelehtivat biisit ovat täynnä tunnemyrskyjä ja tarttuvia melodiakoukkuja. Vertailukohdaksi voi nostaa vaikkapa Mumford & Sonsin, Bastillen tai samasta kaupungista saapuvat The Killersin. Kakkosalbumi Smoke + Mirrors toi bändin settiin lisää hittejä, kuten I Bet My Life, Shots ja Warriors, jotka sytyttävät stadionit liekkeihin ympäri maailman.

Imagine Dragonsin kauneus paljastuu parhaiten elävänä. Bändi on uskomattoman energinen, lämmin ja lavalla kuin kotonaan. On ilo ja kunnia saada Dan, Wayne, Ben ja Daniel takaisin Laulurinteelle. Varautukaa rakastumaan!

< takaisin ohjelmasivulle

Ilosaarirock