Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Insomnium & Joensuun Kaupunginorkesteri

Insomnium & Joensuun Kaupunginorkesteri

Kun suomalaisen melodisen kuolonmetallin eittämättä kovin nimi Insomnium on vähitellen rakentanut levyilleen yhä kunnianhimoisempia laulu- ja soitinteoksia, fanit ovat alkaneet nähdä märkiä unia Siitä keikasta. Se olisi äärimmäinen konsertti, jossa iso joukko soittajia valjastettaisiin toteuttamaan livenä ne kaikki levyille kaiverretut suuret visiot ja vielä enemmän. Sen kruununa olisi tietysti kaikkien ylistämä, eepoksellinen magnum opus Winter's Gate. Sen aikana kylmä puhuri tuntuisi luissa ja ytimissä, sielussa ja sydämessä.

Ylpeinä Ilosaarirock ilmoittaa suuren ilon: Se tapahtuu ensi kesänä Laulurinteellä! Yhdessä Joensuun kaupunginorkesterin kanssa Insomnium rysäyttää Talven portin auki sellaisella voimalla, että heikompia hirvittää. Jos jotain kenenkään hevidiggarin ei kannata missata, niin tätä.

Insomnium esittää Ilosaarirockin erikoiskeikallaan palkitun Winter's Gate -abumin kokonaisuudessaan Joensuun kaupunginorkesterin säestyksellä. Lisäksi luvassa on kattaus yhtyeen klassikkokappaleita.

< takaisin ohjelmasivulle

Ilosaarirock