Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Kauriinmetsästäjät

Kauriinmetsästäjät

Vaikea keksiä Kauriinmetsästäjiä osuvampaa numeroa Laulurinteen viilenevään kesäiltaan. Kovan käännöksen kitaraindiestä ja Stockers!-bändin riveistä viileän elektropopin syövereihin tehneet Heikki Petrell ja Tuomas Kaitanen osoittavat uudella duollaan sen, kuinka yksinkertaisista elementeistä, moderneista synasoundeista ja housebiiteistä saa leivottua aikaan suurieleisiä ja hiton kovia popbiisejä, jotka iskevät voimallisesti musiikinkuluttajan bailuhermoon.

YleX:n ja Spotifyn soittolistojen kärkipaikkoja singleillään hallinneen yhtyeen musiikki puhuttelee ja muistuttaa vilpittömästi siitä, millaista on olla nuori, villi ja vapaa. Se on haaveilua ja kaihoon sävyyn puettua eskapistista ilottelua. Poikkeuksen kaavaan tekee tuorein, Vestan kanssa yhteistyössä tehty single Revi Mua, joka esittelee ensimmäistä kertaa myös bändin melankolisempaa puolta parisuhdevuodatuksen muodossa. Nuoruutta yhtä kaikki!

Päivänvalon yhtyeen tuotannosta on nähnyt kuitenkin vasta murto-osa. Merkit viittaavat vahvasti siihen, että kaksikon olisi mahdollista olla yksi tulevaisuuden listaykkösiä toisensa perään takovista hittikoneista. Kuhina Kauriinmetsästäjien ympärillä on vasta alussa!

< takaisin ohjelmasivulle

Ilosaarirock