Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

MC Taakibörsta

MC Taakibörsta

Mikä yhtye on myynyt Tavastian loppuun kaikkein nopeiten? Tarkennus: Mikä yhtye on myynyt Tavastian loppuun kaikkein nopeiten, so. kolme kertaa yhteensä neljässä minuutissa? Vastaus: MC Taakibörsta.

Kyseinen yhtye on julkaissut reilun 15 vuoden aikana yhden (1) äänitteen. Se on EP-levy PA 2001, joka sisältää viisi (5) kappaletta. Näistä kaksi (2) on instrumentaaleja. Kolmella (3) muulla kappaleella esiintyvät puhelaulajat Davo, Edu Kehäkettunen ja Setä Koponen. He ovat esiintyneet yhdessä ja erikseen myös muilla hiphop-lajityypin musiikkia sisältävillä äänitteillä. Yhtyeen jäsenten itse kirjoittamat laululyriikat käsittelevät realistisella otteella heidän arkielämäänsä, johon kuuluvat sangen huomattavat taloudelliset vaikeudet, perin vilkas sukupuolielämä ja keskimääräistä vähemmän maltillinen päihteidenkäyttö. Sekä äänitteillä että ilmielävänä MC Taakibörstän jäsenten ulosanti on reipasta, rouheaa ja elämänmakuista.

Edeltävän perusteella ei liene epäselvää, miksi suosittelemme yhtyeen keikalle saapumista kaikille rap-musiikista kiinnostuneille. Tarkennus: kaikille musiikista kiinnostuneille. Tarkennus: kaikille.

< takaisin ohjelmasivulle

Ilosaarirock