Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Parov Stelar (AUT)

Parov Stelar

Euroopan festareiden villitsijä, electro swingin pioneeri ja ehkäpä kautta aikain coolein tanssittaja Parov Stelar saapuu Suomeen ja Ilosaarirockiin, hallelujaa! Itävallan tunnetuimman muusikon Marcus Fürederin bändi on varsinkin Keski-Euroopassa valtava ilmiö, joka muuttaa valtavat festaritantereet intiimeiksi klubeiksi ja saa kymmenettuhannet ihmiset bailaamaan, kuin olisi uusi vuosi ja vappu yhtä aikaa.

Parov Stelarin esittämä electro swing yhdistelee elementtejä vanhasta mustalaisjazzista ja swingistä moderniin tanssimusiikkiin, houseen, electroon ja breakbeatiin. Lopputuloksena syntyy huumaavaan koukuttavaa tanssipoljentoa, jossa torviriffit risteilevät jousien kanssa ja tarttuvat laulumelodiat seuraavat toisiaan.

Parov Stelar on voittanut lukuisia musiikkipalkintoja, soittanut yli 700 keikkaa – joiden joukossa Coachellan, Glastonburyn ja Szigetin kaltaisten megatapahtumien jättilavat – ja työskennellyt muun muassa Lady Gagan ja Lana Del Rayn kanssa. Bändiä on toivottu Ilosaarirockiin jo vuosikausia ja viimein kesällä 2017 Fuereder ja kumppanit ohjaavat maailmaa kiertävän The Burning Spider -kiertueensa Laulurinteen suuntaan. Herkkua luvassa!

< takaisin ohjelmasivulle

Ilosaarirock