Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Popeda

Popeda

Pois alta lattenläikyttäjät ja Lindholmin Ollit! Vanha kunnon manserocklegenda Popeda näyttää rokkikansalle, mistä kana pissii. Pate Mustajärven ja Costello Hautamäen luotsaaman yhtyeen voit tuntea esimerkiksi sellaisista klassikoista kuin Matkalla Alabamaan, Punaista ja makeaa tai Kersantti Karoliina.

Kuluvana vuonna nelikymppisiään viettävä juhlakalu ei jäänyt laakereilleen lepäämään, vaan putkautti maaliskuussa ilmoille kahdenkymmenennen studioalbuminsa, jonka tuottajana on häärännyt Stig. Jo plätyn nimi Haista Popeda! osoittaa, että yhtye tarjoilee edelleen sitä häikäilemätöntä itseään: reteetä Popedaa, joka kuljettaa kuulijansa leveässä rokkihaarassa halki viinanhuuruisten kuppiloiden ja makuukammareiden. Albumi ampaisi tuossa tuokiossa Suomen virallisen listan kärkisijoille, ei varmasti vähiten Lihaa ja perunaa -sinkun ansiosta. Suomalaisten ehdottomana mökkikesähittinä 2017 kajahtaa nyhtämättömän foliopossun ylistys, joka ei voi livenä olla muuta kuin parhautta.

Mutta saako tuulikone yhä Costellon tukan hulmuamaan Laulurinteellä? Vetääkö Paten järkkymätön äijäenergia yleisön pikkuhousuja puoleensa kuin vastakorkattu olut festarikansaa? Tule ja todista. Ja haista Popeda!

< takaisin ohjelmasivulle

Ilosaarirock