Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Royal Blood (UK)

Royal Blood

Brittiläinen rockduo Royal Blood saapuu viimein Suomeen! Bändiä on odotettu keikalle vuodesta 2014 lähtien, jolloin päivänvalon näki Britannian listaykköseksi kohonnut debyyttialbumi Royal Blood. Bändi on vihjaillut julkaisevansa kakkoslevynsä tänä vuonna, joten Ilosaarirockissa on tarjolla todellista nektaria akuuttia rockjanoa kärsiville.

Royal Blood soittaa bluesinkatkuista garagerockia omaperäisellä kokoonpanolla, sillä bändissä ei ole varsinaista kitaristia. Solisti Mike Kerr hoitaa riffivastuun pääasiassa bassolla rumpali Ben Thatcherin taatessa taustalla tiukan biitin. Pelkistettyä kokoonpanoa on vaikea uskoa bändiä keikalla kuunnellessa, niin tuhtia kamaa lavalta pauhaa! Bändiä on verrattu muun muassa White Stripesiin, Queens of the Stone Ageen ja Arctic Monkeysiin, joka kiinnittikin duon kiertueensa lämppäriksi jo ennen ensimmäisen levyn julkaisua.

Royal Bloodin keikalla on luvassa Figure It Outin ja Little Monsterin kaltaisten hittien lisäksi alkuvoimaista kahden miehen rockkiimaa. Pidä varasi!

< takaisin ohjelmasivulle

Ilosaarirock