Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Satellite Stories

Satellite Stories

On kulunut kuusi vuotta siitä, kun Ilosaarirockin silloiselle Rekkalavalle nousi nuori, mutta jo tuolloin mairittelevaa huomiota kansainvälisestikin saavuttanut oululainen indieihme, joka valloitti kuulijansa energisyydellään ja ihailtavalla positiivisuudellaan. Tuolloin Suomen Vampire Weekendiksi tituleerattu Satellite Stories on nyt kolme pitkäsoittoa ja satoja keikkoja rikkaampi, oman tyylinsä vakiinnuttanut maailmanluokan yhtye, jonka meno ei näytä hidastumisen merkkejä. Ulkomailla aktiivisesti kiertävän yhtyeen ansioihin kuuluu muun muassa lukuisia loppuunmyytyjä klubeja Euroopassa ja Japanissa, yhteistyötä huipputuottajien kanssa sekä yli 20 miljoonaa Spotify-striimausta.

Satellite Storiesissa risteää upealla tavalla indiemusiikin menneisyys sekä tulevaisuus. Bändi tuottaa materiaalinsa hartaasti ja yhtyeen musiikillinen kehitys on ollut ihailtavaa seurattavaa. Levy toisensa perään suuremmaksi ja laadukkaammaksi soundiaan ruuvannut yhtye alkaa saavuttaa musiikissaan Bastillen ja Two Door Cinema Clubin kaltaisten indiejättiläisten ison maailman meininkiä, säilyttäen silti poikamaisen innokkuutensa ja keveytensä.

Bändin perusasiat aurinkoisen popmusan tekemiseen ovat olleet alusta asti kunnossa, eikä kevään aikana julkaistava uusi Young Detectives -albumi tunnu singlebiisien perusteella tekevän asiaan mitään poikkeusta. Yhtyettä ei maailmanvalloituksen vuoksi olla viime vuosina nähty kotimaassaan kuin harvakseltaan, joten muista olla paikalla, kun Satellite Stories valaisee Tähtiteltan tutuilla hyväntuulisilla indie-anthemeillaan!

< takaisin ohjelmasivulle

Ilosaarirock