Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

The Hellacopters (SWE)

The Hellacopters

Viime kesänä maailman rokkareiden joukossa kävi kohahdus. Ruotsin vaikutusvaltaisin rockbändi, vuonna 2008 hajonnut The Hellacopters, palasi yhteen yhtä keikkaa varten juhlistaakseen 20-vuotta sitten julkaistua Supershitty to the Max -debyyttilevyään. Meidän fanien onneksi keikka ei jäänyt bändin uran viimeiseksi, vaan kopterit kiertävät valikoituja festivaaleja myös kesällä 2017. Ja mikä parasta, yhtyeen kesän ainoa Suomen esiintyminen tapahtuu Ilosaarirockissa!

The Hellacopters oli vuosituhannen vaihteen garagerock-boomin suurin ja kaunein edustaja. Nicke Andersson ja kumppanit kehittivät ilmaisuaan debyytin action rock -jyräyksestä kohti harmonista hard rockia ja kirjoittivat intensiivisten keikkojensa ohessa By the Grace of Godin ja Carry Me Homen kaltaisia ikivihreitä, jotka kuuluvat rock'n'rollin kultaiseen laulukirjaan.

Heinäkuussa, miltei vuosikymmenen odotuksen jälkeen, pääsemme jälleen todistamaan The Hellacoptersin ehtymätöntä tyylitajua ja törkeän kovia rockhittejä elävänä. Kaivakaa farkkurotsinne ja koppalakkinne naftaliinista, kesällä niille on käyttöä!

< takaisin ohjelmasivulle

Ilosaarirock