Ilosaarirock Joensuu 3 päivää 14.-16.7.2017

Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

Saisiko olla sekarotuinen seos tarttuvia popmelodioita ja vetäviä etnorytmejä? Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani on ryhmä, joka ei horju musiikillisen murroksen paineiden alla. Trendeistä piittaamatta yhtye jatkaa omaviitoittamaansa tietä maailmanmusiikkivivahteita pullollaan olevan lempeän poprockin parissa.

Vuodesta toiseen aktiivisena pysyvä veteraani loikkii estottomasti tyylilajista ja tunnelmasta toiseen. Haikean ulkokuoren ja kaipuun takana bändin musiikin sisällä lymyää suuri sydän, joka pumppaa lohtua ja harrasta mieltä suoraan kuuntelijoiden ihon alle. Eikä veteraani-nimikkeestä tule vetää turhan pikaisia johtopäätöksiä. Viime kesänä radioaalloilla koreillut Autiosaari-single on jälleen osoitus yhtyeen taidoista tehdä alati nykyaikaista populaarimusiikkia, aivan omilla ehdoillaan tietenkin. Ja biisihän on niin naurettavan kova, että se pakottaa paatuneemmankin punkkarin jammailemaan reggaepoljennon tahtiin. Tehkää perästä!

Räväköistä live-esiintymisistään tutut velikullat parkkeeraavat retkueensa myös Laulurinteelle ja luvassa on taatusti se kuuluisa momentum, jossa annetaan musiikin määrätä ja tunteiden tulla. Naura, ilakoi, laita tanssiksi, tunnelmoi tai tirauta pari kyyneltä. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani antaa taatusti tarvitsemasi boostin päivääsi ja herättää sinut eloon!

< takaisin ohjelmasivulle

Ilosaarirock