Majoitus

Leirintäalueet \ Koulu- ja salimajoitus \ Holiday Linnunlahti \ Joensuun hotellit \ Kotimajoitus

Ilosaarirockin aikaan Joensuussa on mahdollista majoittua festivaalin välittömässä läheisyydessä oleville leirintäalueille (myös asuntoajoneuvot), koulu- ja salimajoitukseen (noin 1km Ilosaarirockista), keskustan hotelleihin (noin 1,5km Ilosaarirockista) sekä kotimajoitukseen.

Ilosaarirockin leirintäalueet

Festivaalialueen vieressä sijaitsee kaksi Ilosaarirockin virallista leirintäaluetta: Niitty- ja Ravileirintä. Leirintäalueiden vieressä sijaitsee henkilöautojen parkkipaikka, autoa ei voi ajaa teltan viereen. Matkailuajoneuvoille on varattu alue Ravileirinnässä.

Liput leirintäalueille ja sali- ja koulumajoitukseen ovat myynnissä keväthintaan kesäkuun loppuun saakka. Leirintälippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen eli jokaisen majoittujan tulee ostaa oma leirintälippu. Liput ovat koko festivaalin ajaksi. Niitty- ja Ravileirintään pääsevät vain Ilosaarirockin asiakkaat.

Niittyleirintä

Niittyleirintä on Ilosaarirockin tasokkaampi ja rauhallisempi leirintäalue, jonka vihernurmelle otetaan rajoitettu määrä telttailijoita. Niittyleirinnästä löytyy runsaasti vessoja ja vesipisteitä ja alueella on panostettu siisteyteen. Alueella on loungetila kännykänlatauspisteineen, kyläkauppa ja nuotiopaikka. Ilmaiset sisäsuihkut sijaitsevat leirinnän vieressä Kuntokeitaalla. Niittyleirinnän rannekkeella pääsee vierailemaan Ravileirintään.

Niittyleirintä on avoinna perjantaista 13.7. klo 12 maanantaihin 16.7. klo 12.

Majoitushinta pe–ma 45 € / hlö (30.6. saakka) ja 55 € / hlö (1.7. alkaen sekä portilta). Liput myy Lippu.fi. Hintoihin lisätään Lippu.fin palvelu- ja mahdolliset toimitusmaksut.

Ravileirintä

Ravileirintä on legenda johon joko ihastuu tai vihastuu. Yöt pyritään pyhittämään nukkumiseen, mutta muuten alueella vallitsee railakas festaripöhinä torstai-illasta maanantaiaamuun asti. Siitä pitävät huolen alueen tuhannet majoittujat.

Ravileirinnästä löytyy kioski, kännykänlatauspiste, vessoja, vesipisteitä, nuotiopaikka ja ruokamyyntipiste. Ravileirinnästä johtaa portti suoraan festivaalialueelle. Ravileirinnän rannekkeella ei pääse Niittyleirintään.

Ravileirintä on avoinna torstaista 12.7. klo 18 maanantaihin 16.7. klo 12.

Majoitushinta to–ma 30 € / hlö (30.6. saakka) ja 40 € / hlö (1.7. alkaen sekä portilta). Liput myy Lippu.fi. Hintoihin lisätään Lippu.fin palvelu- ja mahdolliset toimitusmaksut.

Henkilöauton parkkipaikat

Henkilöautojen parkkipaikat sijaitsevat leirintäalueiden edustalla ja ovat käytössä torstaista klo 18 maanantaihin klo 12 asti.

Leirintöjen parkkialueet ovat maksullisia. Parkkialueiden järjestelyistä vastaa Ilosaarirock. Autopaikkoja on rajoitetusti. Ajoneuvoissa yöpyminen on kielletty. Henkilöauton parkkipaikan hinta ennakkoon 15 € / viikonloppu (30.6. saakka) ja 20 € (1.7. alkaen sekä portilta). Liput myy Lippu.fi. Hintoihin lisätään Lippu.fin palvelu- ja mahdolliset toimitusmaksut.

Matkailuajoneuvot

Ilosaarirockin matkailuajoneuvoalue sijaitsee Ravileirinnässä, aivan telttailualueen vieressä. Matkailuajoneuvopaikat tulevat ennakkomyyntiin kevään aikana ja mikäli paikkoja jää, niitä saa ostaa myös portilta. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä eikä niihin sisälly sähköä.

Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla Ravileirinnän ranneke. Muut lähialueen matkailuajoneuvoalueet sijaitsevat Jokiasemalla ja Holiday Linnunlahdessa.

Matkailuajoneuvon parkkipaikan hinta ennakkoon 35 € / viikonloppu (30.6. saakka) ja 45 € (1.7. alkaen sekä portilta). Liput myy Lippu.fi. Hintoihin lisätään Lippu.fin palvelu- ja mahdolliset toimitusmaksut.

Huom! jokaisen majoittujan on maksettava henkilökohtainen ravileirinnän majoittumismaksu.

Yleisinfo Ravi- ja Niittyleirinnästä

Sali- ja koulumajoitus

Katto pään päälle ja alle pehmoinen patja? Silloin oiva valinta on Ilosaarirockin sali- ja koulumajoitus, joka sijaitsee alle kilometrin päässä festarialueelta. Majoitus aukeaa perjantaina 13.7. klo 14 ja sulkeutuu maanantaina 16.7. klo 12. Voit varata majoituksen yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi yöksi. Majoituksen vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Majoitushintaan sisältyy patja ja suihku. Lisäksi majoitustiloista löytyy kahvila ja maksullinen narikka, jotka ovat auki ympäri vuorokauden.

Sali- ja koulumajoitus on tarkoitettu vain Ilosaarirockin asiakkaille. Majoitus on ikärajaton ja majoittumaan pääsevät myös alaikäiset. Kirjautuminen majoitukseen tapahtuu Lyseon lukiolla osoitteessa Koskikatu 8. Koulumajoituksen vastuullinen järjestäjä Pataluodon lentopallo ry. Koulumajoituksen lähistöllä on rajoitettu määrä autopaikkoja.

Koulumajoituksen hinta ennakkoon 30.6. saakka 18 € / 1 yö, 30 € / 2 yötä, 40 € / 3 yötä.

Koulumajoituksen hinta 1.7. alkaen ja portilta 20 € / 1 yö, 35 € / 2 yötä, 45 € / 3 yötä.

Liput myy Lippu.fi. Hintoihin lisätään Lippu.fin palvelu- ja mahdolliset toimitusmaksut.

Holiday Linnunlahti

Holiday Linnunlahti on Joensuun kaupungin virallinen leirintäalue, joka sijaitsee Laulurinteen vieressä. Leirintäalueella on mahdollisuus huoneisto-, teltta- ja karavaanarimajoittumiseen.

Lisätietoja ja varaukset:
www.linnunlahti.fi

Joensuun hotellit

Kaupungin hotellit täyttyvät nopeasti Ilosaarirockin ajaksi, joten ole ajoissa liikkeellä. Yhteystiedot hotelleihin ja muihin lähialueen majoitusmahdollisuuksiin löytyvät osoitteesta www.joensuuevents.fi kohdasta "Majoituspalvelut".

Kotimajoitus

Monet joensuulaiset vuokraavat kotejaan Ilosaarirockin asiakkaille. Vuokrattavia koteja välittävät muun muassa Airbnb ja tori.fi. Voit kysellä asuntoja myös Ilosaarirockin Facebook-tapahtumassa.