Beast In Black

Beast In Black

Harvan yhtyeen ura on käynnistynyt niin komeasti kuin tarttuvaa heavy metallia soittavan Beast in Blackin. Bändi soitti ensimmäisen keikkansa metallisuuruus Nightwishin kanssa ja sen debyyttilevy nousi listoille Suomen lisäksi Saksassa, Iso-Britanniassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Ranskassa. Bändiä tarkemmin tunteville menestys ei tullut yllätyksenä, ryhmän primus motor kun on Battle Beastin suuruuteen johtanut Anton Kabanen, jonka kynästä on irronnut valtava kasa ensiluokkaisia metallihittejä.

Beast in Black soittaa rehellistä heviä, jossa riffit potkivat, kertosäkeet tarttuvat ja solisti julistaa kovaa ja korkealta. Bändin keikat ovat häpeilemätöntä metalli-ilonpitoa, joka pakottaa hymyn naamalle ja tukan heilumaan. Beast in Blackin matka on vasta alussa, mutta jo nyt yhtye on lunastanut paikkansa suurten joukossa. Peto on irti!

>    >    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)