Circle

Circle

Jos Circle pitäisi kuvata yhdellä lauseella, tuo lause olisi "maailman paras bändi". Jussi Lehtisalon jo vuodesta 1991 saakka johtaman yhtyeen musiikkia voisi kuvailla vaikka väljällä termillä taiderock, joskaan se ei kerro juuri mitään yhtyeen vetovoimasta. Vaikka Circlen krautrockia, protoheviä ja junnaavia riffejä yhdistelevä musiikki onkin äärimmäisen loistavaa, niin bändin nerokkuus on jotain musiikkia suurempaa.

Circlen ura on kokonaistaideteos, joka manifestoituu yhtyeen esiintymisissä. Spandexista, pörrösukista ja falsettilaulusta huolimatta bändin olemus on täysin ironiasta vapaa. Circle on täyttä musiikin ja taiteen riemua, lapsenomaisen häpeilemätöntä esiintymisen iloa. Jätä siis ego ja häpeä narikkaan ja heittäydy riffien vietäväksi!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)