Vesta

Vesta

Vestan vuosi 2017 oli superlatiiveja pullollaan. Soundin vuoden tulokkaaksi valittu parikymppinen laulajalupaus käänsi Suomen musa-alan päät itseään kohti singleillä Sun katu sekä Ota varovasti, jotka ovat molemmat kipeitä ja samaistuttavia tarinoita siitä, kuinka rakkaus satuttaa ja sieluun tuulee. Musiikillisesti indien ja valtavirran välimaastoon asettuvan laulajan live-esiintymisistä hiiskuttiin myös suuntaan jos toiseen ja päästiinpä menosta nauttimaan keikan verran myös Ilosaarirockin Soundi-lavalla.

Vestasta huokuu ansaitusta tulokas-tittelistä huolimatta kouliintuneen biisintekijän ja lyyrikon olemus. Laulaja on valmistellut hartaasti keväällä ilmestyvää pitkäsoittoaan tuottaja Jori Sjöroosin kanssa. Levyltä on lupa suuria, ovathan Sjöroosin ansiot muun muassa PMMP:n biisinikkarina edelleen kansan tuoreessa muistissa. Suurin yhtymäkohta PMMP:n ja Vestan kohdalla löytyykin väkevien sanoitusten ohella maneereista irtaantuvasta, omaperäisen kiehtovasta soundista.

On hyvinkin mahdollista, että Vestasta on kasvamassa suomenkielisen popmusiikin "the next big thing". Otetaan hänet siis avosylin vastaan Laulurinteelle ja annetaan huikean artistin lunastaa paikkansa Suomen kirkkaimmassa kärjessä!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 13.7. Beast In BlackCMX & Joensuun kaupunginorkesteriCledosDisco EnsembleDizzee Rascal (UK)EvelinaGasellitGogol Bordello (USA)Ismo AlankoJenni VartiainenLewis Capaldi (UK)Mara BallsMokomaNelli MatulaNightwishPastoriPikeLauantai 14.7. ApulantaAtomirottaFlat EarthHard ActionHuoraHurula (SWE)Ida Paul & Kalle LindrothKube & Eevil StööKUUMAAK-X-PMMilky Chance (GER)MopoOlavi UusivirtaPaperi TReino NordinSaimaaSANNISatyricon (NOR)Shiraz LaneStam1naTöölön KetteräVon Hertzen BrothersVärttinä feat. PalefaceZara Larsson (SWE)Sunnuntai 15.7. AmorphisBehemoth (POL)Blind ChannelCheekCircleIBEJack White (USA)Juha TapioLasten HautausmaaLitku KlemettiNight Lovell (CAN)PyhimysRuudolfRuusutSini YaseminUrsus FactoryVestaVilma AlinaZeal & Ardor (USA/CHE)Zedd (GER)