Uutiset

Täältä löydät kaiken ajankohtaisen festivaaleihin liittyen.

26.2.2018

Zara Larsson ja monia muita

Ilouutisia popfaneille! Ilosaarirockiin saapuvat maailman kuunnelluimpiin poptähtiin kuuluva ruotsalainen Zara Larsson, reggaesävyjä ja indiepoppia yhdistelevä saksalaisduo Milky Chance, tauolta palaava SANNI sekä Emma-voittajat Evelina ja Reino Nordin.

Zara Larssonin viime vuonna julkaistu kansainvälinen debyyttialbumi So Good on kerännyt pelkästään Spotifyssa käsittämättömät yli kaksi miljardia kuuntelua. EDM-vaikutteita sielukkaaseen elektroppiin yhdistelevä albumi nosti ruotsalaislaulajan vauhdilla maailman kuumimpien poptähtien harvalukuiseen joukkoon. Vasta parikymppinen Larsson on voittanut palkintoja, valloittanut listoja, keikkaillut ympäri maailmaa ja esittänyt jalkapallon EM-kisojen virallisen kisabiisin satojen miljoonien ihmisten katsellessa. Viime aikoina Larsson on myös hyödyntänyt mainettaan ja nostanut esille muun muassa tasa-arvoon liittyviä kysymyksiä.

Mahtavaa saada Zara Larsson kesällä Suomeen. Suosio on tällä hetkellä sitä luokkaa, että ottajia riittää kyllä maailmalla. Saadaan lauantai-iltaan kunnon popbailut, intoilee Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.

Saksalainen indiepop-yhtye Milky Chance räjäytti potin heti ensisinglellään Stolen Dance. Letkeästi kulkeva ja raukean melodian kannattelema laulu kohosi hypetetyksi hitiksi ja vei Kasselin kaupungista kotoisin olevan duon loputtomalle kiertueelle, joka on poikennut Coachellan ja Lollapaloozan kaltaisilla megafestareilla. Bändi julkaisi kakkosalbuminsa Blossom viime vuonna ja vieraili helmikuussa loppuunmyydyllä Tavastialla. 

Ilosaarirockin kotimaista kattausta vahvistavat tauolta keikkalavoille palaava SANNI, vuoden naissolistiksi Emma-gaalassa valittu Evelina sekä viime vuoden striimatuimman kappaleen Antaudun esittänyt Reino Nordin.

Lisää julkistuksia tiedossa pikapuoliin, rok rok!

< Uutissivulle