Aida

Aida

Omaleimainen rnb-artisti Aida tuli tunnetuksi viime vuonna julkaistusta singlestä Kuplamuovii, joka käsitteli kehopositiivisuutta. Leikkisästi tuotettu kappale käsitteli someräksyttämisen aiheuttamia ongelmia ja rohkaisi rakastamaan itseä.

Lahjakas Aida ei pelkää tarttua suuriin aiheisiin. Hän on laulanut lähisuhdeväkivallasta ja vaikeista suhteista hyvin henkilökohtaisella ja koskettavalla tavalla. Aidan musiikki on urbaania popia ja tuotannossa on moderneja rnb-vaikutteita. Tällä hetkellä Aida työstää debyyttialbumiaan.

> 

Aida esiintyy Ilosaari loungessa perjantaina 12.7. klo 21. Ilosaari lounge on Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun tarjoama telttalava, jossa voi pysähtyä kuuntelemaan mielenkiintoista ohjelmaa, osallistumaan festarikuntotestiin tai vaan istahtamaan rauhassa keskellä festarihumua.

Karelia ammattikorkeakoulu Itä-Suomen yliopisto

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl