Ellips

Ellips

Ellips on Haloo Helsingin laulajan Ellin sooloprojekti, jonka ensimmäinen single Maailma on rikki yllätti kotimaisen rockyleisön housut kintuissa. Ellillä olisi ollut kaikki mahdollisuudet tehdä hittilistoille kiiltäväksi hinkattua radiopoppia, mutta hän päätti seurata intohimojaan ja sukelsi 70-luvulle tuoksahtavan kitararockin maisemiin.

Ellipsin keikkojen voi odottaa olevan täyttä rautaa, sillä bändin kokoonpano on pirullisen kova. Kitarassa taituroi Timo Kämäräinen, rumpujen takaa löytyy Sami Kuoppamäki ja loput tontit täyttävät Juho Kanerva, Janne Puurtinen ja puhaltaja Markus Pajakkala. Kun pakettiin lisää vielä Saimaasta tutun tuottajan Matti Mikkolan, niin ei ihmekään, että Ellipsin yhteydessä on puhuttu muun muassa progelegenda Kingston Wallista. Tästä tulee komeaa!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl