Etta

Etta

Parikymppinen räppäri Etta löydettiin Youtubessa julkaistujen videoiden perusteella. Viime vuonna hän julkaisi debyyttisinglensä Ballerina, joka herätti heti sekä median että fanien huomion. Samana vuonna Etta päätyi myös fiittaamaan Lukas Leonin yli 10 miljoonaa kertaa Spotifyssa kuunnellulle XTC-hitille.

Vauhti on ollut nopeaa, mutta Etta ei ole tästä säikähtänyt. Räpskenen kuumimpiin tulokkaisiin kuuluva sylkijä julkaisi alkuvuodesta esikois-EP:n 10, jonka raidoilta ei asennetta puutu. Etta on solminut hanskat tiukasti ranteisiin ja on valmis pudottelemaan iskuja pelottomasti. Tässä ei mielistellä, vaan lätkitään täysillä!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl