Gettomasa

Gettomasa

Jyväskyläläinen Gettomasa on nousemassa kovaa vauhtia perinteisemmän räpin ykkösnimeksi Suomessa. Masa on tiputellut vuoden 2016 debyyttialbuminsa Chosen One jälkeen tasaisen tappavasti pirun kovia sinkkuja kuten Muijii stadis, Lössi ja Ei mitään järkee. Biisit ovat iskevyydessään omalla tasollaan ja Masan monipuolinen flow on tarkkaa, täsmällistä ja vastaansanomatonta.

Gettomasan ilmaisussa lyövät kättä päälle moderni tuotanto ja räpin vuosikymmeninen historia. Itseluottamus, tyylitaju, taito ja asenne ovat niin mintissään, ettei miehen menestystä pysty estämään kukaan tai mikään. Tulevaisuus on Gettomasan.

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl