Huora

Huora

Punkyhtye Huoran ilmestyminen suomalaiselle rockkentälle on ollut yksi viime vuosien raikkaimmista tuulahduksista. Huoran valttikortteja ovat 90-luvun metallifaneja lämmittävät raskaat riffit, väkevän kantaaottavat sanoitukset ja poikkeuksellisen karismaattinen solisti Anni Lötjönen. Näillä aseilla Huora on hurmannut rockväkeä pitkin Suomea ja niitannut asemansa yhtenä tämän hetken kovimmista livebändeistä.

Huoran kaksi albumia Hukutaan paskaan ja Kosto elää ovat pullollaan tarttuvia keikkahittejä, joita kelpaa hoilata pitin pyörteissä. Bändin keikat ovat hurmoksellisia ja hikisiä, mutta samalla inhimillisen sydämellisiä. Vaikka biisien sanoma ei paljon nauratakaan, ei Huoran keikoilta voi poistua ilman leveää hymyä huulilla.

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl