J. Karjalainen

J. Karjalainen

J. Karjalainen julkaisi viime vuonna albumin Sä kuljetat mua, joka osoitti jälleen kerran, että hän on Suomen hienoin laulunkirjoittaja. Biisit kuten Terve, Sirkka Lautamies, Tule kesäyö ja Tummansininen seuralainen ovat ylittämättömiä esimerkkejä lahjakkuudesta, taidosta ja lämmöstä, joilla Karjalainen synnyttää laulujaan.

Upeiden laulujen lisäksi J. Karjalaisen bändi soittaa uudella albumilla komeammin ja monipuolisemmin kuin kenties koskaan. Bändin yhteissoitto ja Karjalaisen tarinat ylittävät ajan rajat. Musiikki kumpuaa kaukaa puuvillapelloilla syntyneeltä ikuiselta virralta onnistuen silti puhuttelemaan vuonna 2019. J. Karjalainen on kansallisaarteemme ja onneksi meillä on mahdollisuus nauttia hänen esiintymistään myös ensi heinäkuussa.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl