Jori Sjöroos

Jori Sjöroos

Jori Sjöroos kuuluu suomalaisten huipputuottajien harvalukuiseen joukkoon. Miehen poikkeuksellinen lahjakkuus ja näkemys kuuluvat muun muassa PMMP:n ja Vestan menestyksen taustalla, mutta jo Sjöroosin oma artistiura riittää nostamaan hänet historiankirjoihin.

Sjöroos on tullut tunnetuksi bändeistään Fu-Tourist, ROOXX ja Magenta Skycode. Tammikuussa hän käänsi uuden lehden artistiurallaan julkaisten trap-vaikutteisen ja autotunella koristellun Sadboi-singlen. Mitä seuraavaksi on luvassa, sen tietää vain Sjöroos itse. Varmuudella voi sanoa vain, että siitä tulee jotain poikkeuksellisen upeaa.

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl