JVG

JVG

Turha sitä on enää tässä vaiheessa kiistää: JVG on yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä, koskaan. Vai miten muuten selitetään platinaa moninkertaisesti myyneet biisti ja albumit, lukuisat Emma-pystit tai vaikkapa kaksikon ikuistaminen Aku Ankkaan ja NHL 19 -peliin?

Vaikuttavinta JVG:ssä on vuosi toisensa jälkeen yllättävä sekä käsittämättömän dynaaminen ja karismaattinen livepreesens, joka saa kuulijoista kankeimmankin hyppimään tasajalkaa. Mikään ei nimittäin näytä tai kuulosta yhtä hyvältä kuin kymmentuhatpäinen yleisö räppäämässä ja huutamassa mukana helsinkiläiskaksikon kappaleiden tahtiin – oli kyseessä sitten Popkorni, Häissä, Tarkenee tai Älä jätä roikkuu. Sanathan ovat kaikille tuttuja.

Nähtäväksi jää kuinka spektaakkelimaisen show’n Jare ja VilleGalle tuovat Laulurinteelle kymmenvuotisen uransa kunniaksi!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl