Kynnet

Kynnet

Kynnet on vain yksi solisti-extraordinaire Teemu Tannerin lukuisista musiikillisista riemuvoitoista. Muusikko/taiteilija/Sohvaperuna Tanner aloitti tekemään musiikkia Kynnet-nimen alla ensin soolona ja muiden projektien (kuten Hopeajärvi ja Teksti-TV 666) ohella, mutta vuoden 2018 lopulla julkaistun albumin Vähät välittää myötä projekti kasvoi kokonaisen bändin kokoiseksi ja määritteli samalla sanan jytä uudelleen.

Kynsien sointi on rouheaa ja rosoista, siis täydellistä vaihtoehtorockia (tai lo-fi powerpopia, jos bändiltä itseltään kysytään). Bändin mainion meiningin on huomannut moni muukin, sillä Kynnet on erittäin kysytty live-esiintyjä ja vuoden 2019 kotimaisen vaihtoehtorockin ehdoton must-see.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl