Lxandra

Lxandra

Suomenlinnasta Berliiniin muuttaneen sielukasäänisen popartistin Lxandran ura on käynnistynyt onnellisten tähtien alla. Laulaja on kiinnitetty Saksan Universalille, hän on päässyt lämmittelemään Dua Lipaa ja viime vuonna julkaistu komea single Dig Deep on herättänyt huomiota pitkin Eurooppaa.

Lxandraa istutetaan Alman saappaisiin seuraavana suomalaisena vientimenestyksenä ja odotukset debyyttialbumia kohtaan ovat korkealla. Hän yhdistelee musiikissaan klassista pianoa ja elektroelementtejä dramaattisiin melodioihin ja puhutteleviin sanoituksiin. Lahjakkaan laulunkirjoittajan ja huikean laulajan tarina on vasta alussa ja kuluva vuosi näyttää kuinka korkealle hän onnistuukaan kiipeämään.

>    >    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl