Pää Kii

Pää Kii

Jos punkrock-yhtye Pää Kii olisi syntynyt Lontoossa, se olisi jatkuvasti tärkeimpien musalehtien kansikuvissa. Pää Kii kun on täydellinen rockbändi. Sen biisit tarttuvat aivoihin kuin liisteri, historia on levottoman repaleinen ja muotteihin suostumaton solisti Teemu Bergman ei välitä hittoakaan mitä päästää suustaan.

Pää Kii yllätti viime syksynä kotimaisen rockyleisön julkaisemalla kakkosalbuminsa, jota moni ei uskonut koskaan kuulevansa. Levyn sisältö on aivan yhtä timanttista kitarockia, kuin bändin suomipunkin klassikoksi julistettu debyytti vuodelta 2012. Tarttuvilla biiseillä lauletaan yhteiskunnan varjojen asukeista, köyhyydestä ja päihteistä, mutta sävy on kaikkea muuta kuin saarnaava. Tätä musiikkia tarvitaan vaalivuonna 2019!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl