Pariisin Kevät

Pariisin Kevät

Harvan yhtyeen musiikki kuvastaa Ilosaarirockia kuin Pariisin Kevään. Se on kaunista ja kunnianhimoista. Höpsöä ja haaveilevaa. Kerrasta koukuttavaa. Pariisin Kevät soitti ikimuistettavan ensimmäisen keikkansa Ilosaarirockissa ja siitä lähtien yhtye on ollut rakas vieras Laulurinteellä.

Pariisin Kevään omaperäinen taiderock on yhtä aikaa tarttuvaa ja haastavaa. Upeita melodioita sisältävät laulut on sovitettu rikkaasti ja mutkia kaihtamatta. Bändin keikoilla kuulija voi uppoutua pehmeän turvalliseen maailmaan, jossa kaikki on hetken hyvin.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl