SANNI

SANNI

Mitä olisi kesä ilman SANNIN sähköistävää live-esiintymistä ja festarianthemeiksi nousseita biisejä? Vuonna 2014 Ilosaarirock-debyyttinsä tehneen SANNIN voisi kuvitella vähintään vuosikymmenen vanhemmaksi ja kokeneemmaksi artistiksi ja esiintyjäksi, sillä niin itsevarmasti ja ennakkoluulottomasti hän valtaa tilansa suurimmilta estradeilta.

Vuosi 2019 alkaa ja todennäköisesti myös päättyy SANNIN vuotena. Mittavasta kevätkiertueesta hypätään suoraan festarilavoille, ja neljännen albumin julkaisuakin on kiusoiteltu onnistuneesti uusilla sinkuilla Kaunis koti ja Dracula. SANNIN kasvua tähdestä todelliseksi superstaraksi on ollut riemu seurata, emmekä malta odottaa mitä mimmin esiintyminen tuo tällä kertaa tullessaan.

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl