Swallow the Sun

Swallow the Sun

Synkkää ja raskasta metallia soittava Swallow the Sun on yksi suomalaisen äärimusiikin suurimmista aarteista. Jyväskyläläisyhtyeen taru oli katketa vuonna 2016, kun perustaja Juha Raivion puoliso Aleah Starbridge menehtyi ja Raivio sulkeutui suruunsa. Synkissä syövereissä Raivio lääkitsi itseään säveltämällä ja tulos oli mykistävä. Swallow the Sun oli valmis syntymään uudelleen.

Tammikuussa julkaistu albumi When a Shadow Is Forced Into the Light on intensiivisintä ja vaikuttavinta Swallow the Sunia, jota on kuultu. Suomen virallisen listan kärkeen ampaissut levy on suomalaisen doomin ja death metallin merkkiteos, joka nielee auringon ja kaiken valon. Tällä materiaalilla bändin keikoista on tuleva kuolemaakin suurempia. Olkaa varoitetut!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl