The Chainsmokers (USA)

The Chainsmokers

New Yorkista saapuva popduo The Chainsmokers on kiistämättä yksi kuluvan vuosikymmenen suurimmista musiikillisista sensaatioista. Vuonna 2012 perustettu yhtye on voittanut Grammyn, noussut listaykköseksi kymmenissä maissa ja valloittanut maailman suurimpien festivaalien päälavat. Alex Pallin ja Drew Taggartin kirjoittamia biisejä on kuunneltu miljardeja kertoja, niiden parissa on rakastuttu, erottu ja vietetty ikimuistoisia iltoja.

The Chainsmokersin musiikki hakee vaikutteita indiestä, stadionpopista ja electrosta. Kaiken keskiössä ovat upeat, raukeat melodiat ja supertyylikäs tuotanto. Ahkerasti keikkaileva kaksikko on noussut nopeasti yhdeksi maailman seuratuimmista artisteista, mutta kaiken humun keskellä he ovat säilyttäneet kykynsä luoda ikimuistoisia lauluja. Tästä todistavat myös tänä vuonna lupaillulta kolmannelta pitkäsoitolta julkaistut singlet Who Do You Love, Kills You Slowly ja Do You Mean.

The Chainsmokersin astuessa Ilosaarirockin päälavalle luvassa on suuria kertosäkeitä ja suuria tunteita!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl