Vesala

Vesala

Paula Vesalan sooloura on huikea menestystarina. PMMP:n lopettamisen jälkeen vuonna 2016 julkaistu nimetön albumi oli myynti- ja arvostelumenestys, jonka raidoista puolet roikkui viikkotolkulla radiolistoilla. Huolella pohjustettu kakkosalbumi tulee sementöimään Vesalan paikan kotimaisten artistien ehdottomassa etulinjassa.

Taito, laatu ja lahjakkuus tekevät Vesalasta poikkeuksellisen koskettavan artistin. Hänen elektronisilla elementeillä vuorattu poprockinsa on tarttuvaa ja viihdyttävää, mutta kaikkea muuta kuin yhdentekevää. Laulujen lyriikat ovat älykkäitä ja haastavia saarnaamatta tai nousematta muiden yläpuolelle. Vain taivas on rajana, mihin Vesala vielä yltää.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 12.7.: AidaArchitects (UK)DJ Snake (FRA)EllipsEttaEva + ManuIBELuukas OjaPale Waves (UK)Pariisin KevätPää KiiSwallow the SunVesalaVestaViikate – Kuu kaakon yllä 10vVille Valo & AgentsWheelLauantai 13.7.: Alcest (FRA)Beast in BlackCheat Codes (USA)ChisuDermot Kennedy (IE)Elias GouldFGettomasaHenrik!Ida Paul & Kalle LindrothJ. KarjalainenJesse MarkinJori SjöroosJVGLost SocietyLxandraMONO (JPN)MouhousOlavi UusivirtaPasaRicky-Tick Big Band & Julkinen SanaRumaSamuli Putro – Suuret rukouksetSunrise AvenueSydän, sydänTurmion KätilötSunnuntai 14.7.: AdikiaAlmaAnna PuuGasellitHuoraJoni Ekman & KoiraJukka NousiainenKingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHBKynnetMaustetytötPauliina KokkonenPerturbator (FRA)Pyhimys & SaimaaRadio SupernovaRae Sremmurd (USA)RistoSANNIShame (UK)SOFAStam1naThe Chainsmokers

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl